© Powered by U&dW

 
tennis.jpg

facebook.png


Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Tennisleraar


Tennisleraar

Naam: Rob de Lepper
Telefoon: 035-6284970
Mobiel: 06-10786059

Rob de Lepper tel. 06-10786059

Rob is een zeer ervaren full pro tennisleraar. Hij weet zijn lessen aan iedere leeftijdsgroep en niveau aan te passen en let daarbij ook op de onderlinge verschillen. Elke keer zoekt Rob de grens tussen wat men al beheerst en wat men nog moet leren, zodat de lessen uitdagend en inspirerend zijn. Daarbij wordt de conditie zeker niet ontzien, maar ook daar weet Rob precies wat hij van zijn leerlingen kan vragen. Ook voor advies kan men terecht bij deze vakman, b.v welk materiaal is het meest geschikt, hoe start ik weer na een (langdurige) blessure.

JEUGD

Voor de jeugd zijn er op dit moment geen les mogelijkheden ivm gebrek aan begeleiding. Mocht U intresse hebben om als begeleider voor de jeugd dergelijke activiteiten te ontwikkelen waar bij dan bv in groepsverband kan worden gelesd, dan verzoeken wij U om contact op te nemen met het tennisbestuur en te informeren naar de mogelijkheden !


VOLWASSENEN


Les voor volwassenen is maatwerk, zij kunnen zelf met Rob de Lepper bellen en een afspraak maken. Rob rekent een uurtarief van  36 euro, een half uur les kost dan 18 euro. Wil men met 2 personen drie kwartier, dan kost dat 27 euro, maar men deelt de kosten, dus dan wordt het 13,50 per persoon. Zo kunnen allerlei tijden en combinaties bedacht worden. Een ouder/kind combinatie is hierin natuurlijk ook mogelijk! Rob geeft zijn lessen op woensdagochtend, woensdagavond en zaterdagochtend. Uiteraard dient men eerst lid te zijn van onze tennisclub, voordat men tennisles kan krijgen!         combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg