© Powered by U&dW

 
voetbal.jpg

Deze week
Volgende week
Periode
facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Inloopspreekuur fysiotherapeut

Combi_logo_december2014.png

Sinds het begin van seizoen 2014-2015 heeft SC 't Gooi een samenwerkingsverband met Sportrevalidatie Hilversum en Sportmassage Hilversum.

Zij verzorgen elke week een gratis inloopspreekuur voor spelers en speelsters bij SC 't Gooi. Tevens kunnen deze spelers en speelsters doordeweeks terecht bij de verzorger en verzorgster van mannen en vrouwen 1.

Inloopspreekuur zaterdag
Dit inloopspreekuur vindt plaats sinds dit seizoen op de zaterdag:
Tijdstip: 09:00-10:00 uur 
Locatie: SC 't Gooi 
Fysiotherapeut: Stefan Wezenberg 
Sportmasseur: Jasper van der Pijl    

De zaterdagen dat Stefan niet aanwezig is zal Jasper van Sportmassage Hilversum de verzorging op zich nemen. Het inloopspreekuur is er voor alle jeugdspelers en speelsters en senioren mannen en vrouwen. Stephan is te vinden elke zaterdag om exact 09.00 uur en 10.00 uur in kleedkamer 1 in de speciale fysio ruimte. Tussen negen en tien uur loopt hij langs de velden, waar volop getraind wordt. Spreek hem gerust aan of zorg dat je stipt om negen of tien uur in de kleedkamer 1 bent.   

Doordeweeks

Op de maandag en woensdag is Jasper van der Pijl (06-50861526) aanwezig vanaf 19.30 uur op 't Gooi. Jasper is de verzorger van mannen 1, tevens werkzaam als sportmasseur. Op de dinsdag en donderdag is Linda van der Bunt (06-46272961) aanwezig op afspraak. Linda is de verzorgster van vrouwen 1, tevens als arts werkzaam in het UMC. Met Linda graag vantevoren een afspraak maken.

Intensievere behandeling
In geval van blessures kun je tijdens de gratis inloopspreekuren terecht voor een diagnose, advies en korte behandeling. Voor intensievere behandeling kan er worden doorverwezen naar de praktijk. Door de samenwerking met andere disciplines, kan er van verschillende specialisten gebruik gemaakt worden voor de juiste diagnose en behandeling.  

Bij blessures die niet kunnen wachten tot de inloopspreekuren, kan er contact opgenomen worden met Sportrevalidatie Hilversum via telefoonnummer 035-6217816 of e-mailadres info@sportrevalidatie-hilversum.nl. Je kunt dan – in de meeste gevallen – dezelfde dag nog terecht!       

Veel gezondheid en succes. Toch een blessure? Loop dan vooral binnen!
Wellicht tot ziens! 
    
        combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg