© Powered by U&dW

 
voetbal.jpg

Deze week
Volgende week
Periode
facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Sport revalidatie Hilversum

Combi_logo_december2014.png

Dit seizoen is SC 't Gooi een samenwerkingsverband aangegaan met Sportrevalidatie Hilversum en Sportmassage Hilversum. Zij verzorgen elke week een gratis inloopspreekuur voor spelers en speelsters bij SC 't Gooi.   

Dit inloopspreekuur zal plaatsvinden op: 
Dag: Donderdagavond 
Tijdstip:18:30-19:30 uur 
Locatie: SC 't Gooi 
Fysiotherapeut: Stefan Wezenberg 
Sportmasseur: Jasper van der Pijl    

De donderdagen dat Stefan niet aanwezig is zal Jasper van Sportmassage Hilversum de verzorging op zich nemen.    

Doelstelling van het samenwerkingsverband: Snel advies en onderzoek betreffende blessures Blessures zo snel mogelijk kunnen vaststellen en behandelen Betere communicatie tussen trainers, spelers, verzorging en fysiotherapeut over de ernst en duur van de blessure en een eventueel aangepast trainingsprogramma.  

In geval van blessures kun je tijdens de gratis inloopspreekuren terecht voor een diagnose, advies en korte behandeling. Voor intensievere behandeling kan er worden doorverwezen naar de praktijk. Door de samenwerking met andere disciplines, kan er van verschillende specialisten gebruik gemaakt worden voor de juiste diagnose en behandeling.  

Bij blessures die niet kunnen wachten tot de inloopspreekuren, kan er contact opgenomen worden met Sportrevalidatie Hilversum via telefoonnummer 035-6217816 of e-mailadres info@sportrevalidatie-hilversum.nl. Je kunt dan – in de meeste gevallen – dezelfde dag nog terecht!       

Veel succes komend seizoen en wellicht tot ziens!     
        combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg