© Powered by U&dW

 
voetbal.jpg

Deze week
Volgende week
Periode
facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Een gezond 2015 met Sport revalidatie Hilversum

Combi_logo_december2014.png

Sinds het begin van dit seizoen is SC 't Gooi een samenwerkingsverband aangegaan met Sportrevalidatie Hilversum en Sportmassage Hilversum. Zij verzorgen elke week een gratis inloopspreekuur voor spelers en speelsters bij SC 't Gooi.   

Dit inloopspreekuur vindt plaats op:
Dag: Donderdagavond 
Tijdstip:18:30-19:30 uur 
Locatie: SC 't Gooi 
Fysiotherapeut: Stefan Wezenberg 
Sportmasseur: Jasper van der Pijl    

De donderdagen dat Stefan niet aanwezig is zal Jasper van Sportmassage Hilversum de verzorging op zich nemen.  Het inloopspreekuur is er voor alle jeugdspelers en speelsters en senioren mannen en vrouwen. Stephan is te vinden elke donderdag om exact 18.30 uur en 19.30 uur in kleedkamer 1 in de speciale fysio ruimte. Tussen half zeven en half acht loopt hij langs de velden, waar volop getraind wordt. Spreek hem gerust aan of zorg dat je stipt om half zeven of half acht in de kleedkamer 1 bent.   

In geval van blessures kun je tijdens de gratis inloopspreekuren terecht voor een diagnose, advies en korte behandeling. Voor intensievere behandeling kan er worden doorverwezen naar de praktijk. Door de samenwerking met andere disciplines, kan er van verschillende specialisten gebruik gemaakt worden voor de juiste diagnose en behandeling.  

Bij blessures die niet kunnen wachten tot de inloopspreekuren, kan er contact opgenomen worden met Sportrevalidatie Hilversum via telefoonnummer 035-6217816 of e-mailadres info@sportrevalidatie-hilversum.nl. Je kunt dan – in de meeste gevallen – dezelfde dag nog terecht!       

Veel gezondheid en succes dit jaar. Toch een blessure? Loop dan vooral binnen! Wellicht tot ziens!     
        combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg