© Powered by U&dW

 
voetbal.jpg

Deze week
Volgende week
Periode
facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Voetbalschool Gooitechniek

logo_GOOI TECHNIEK!_small.jpg

Om goed te kunnen voetballen is een uitstekende baltechniek onmisbaar. Voetbal spelen is geen rondjes lopen, maar dribbelen, passen, passeren, schijnbewegingen maken en op doel schieten. Kortom een aaneenschakeling van verschillende voetbaltechnieken. Training verhoogt het zelfvertrouwen, lef en plezier in voetballen!


Gooitechniek wordt gegevens door ervaren, enthousiaste gediplomeerde trainers/sters. Elke sessie bestaat uit 10 trainingen, die wordt gegeven als aanvulling op de reguliere trainingen. De trainingen vinden plaats op zondagochtend vanaf 09.00 uur op het kunstgrasveld van SC 't Gooi.

Heb je ook zin om mee te doen ? In het voorjaar van 2014 start er weer een nieuwe serie van 10 trainingen level 1. Gooitechniek is toegankelijk voor iedereen, niet alleen spelers, speelsters van SC 't Gooi, maar ook andere voetbalclubs, of voor kinderen, die niet lid zijn van een voetbalclub.

De inschrijving voor de nieuwe sessie is inmiddels gestart. We gaan dit keer starten met maximaal 2 groepen, welke worden getraind door maar liefts 4 gediplomeerde techniek trainers. Volledige aandacht voor de kinderen!

Kijk voor nog meer informatie op de website van Gooitechniek: www.gooitechniek.nl of op de facebookpagina van Gooitechniek

KeepersGooitechniek.jpg


combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg