© Powered by U&dW

 
logo.jpg

t-gooi_banner_bg.jpg


facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Club van 50

Doelstelling

Logo_tGooi_clubvan50_72dpi.jpg

In 1986 werd "de club van honderd" opgericht, aanvankelijk om het hoognodige onderhoud van de accommodatie op het gemeentelijke sportpark aan de Soestdijker straatweg te kunnen financieren.
Door de hoge kostenstijgingen konden deze niet langer uit de clubkas betaald worden. Leden van de club van honderd betalen 100 gulden donatie per jaar.

Echter, toen 't Gooi moest verhuizen naar sportpark Berestein, stond daar een gloednieuwe accommodatie bestaande uit een clubhuis, jeugdhonk, kleedkamers, velden, kunstgrasveld en tennisbanen.
I.p.v. onderhoud konden de donaties nu besteed worden aan uitbreiding en verfraaiingen. Dat werd dan ook de nieuwe doelstelling van de club van honderd. Mooie dingen aanschaffen die niet op de begroting voorkomen van de vereniging.


NIEUWJAARSRECEPTIE 4 januari 2015

Het is bijna 2015. Op 4 januari is er nieuwjaarsreceptie bij 't gooi. Hier zullen ook bestuursleden van de club van 50 aanwezig zijn, om gezellig een drankje te doen met iedereen en hopelijk ook nieuwe leden te werven. Ben u lid van de club van 50 kom dan gezellig langs van 14.00 - 17.00 uur. Nog geen lid? Denk er dan over na om het nieuwe jaar goed te beginnen en help de club!


Toen in 2002 de euro in ons muntstelsel werd ingevoerd, wijzigde de donatie in 50 euro en de naam in "club van vijftig". In het clubhuis hangt een bord waarop alle namen van de leden van de club van vijftig worden genoemd.


Investeringen

Eerste project op Berestein
Omdat er  aan de nieuwe accommodatie nog een tribune ontbrak, maakte de club van honderd zich sterk voor een overdekte zittribune tegenover het clubhuis. Via een ledenwerfactie meldden zich 65 leden. Met de donaties en bijdrages uit andere fondsen kon de bouw van de tribune al na een jaar beginnen. De bouw is helemaal door zelfwerkzaamheid van Gooi-leden tot stand gekomen, een verrijking voor de prachtige accommodatie.  


Alle investeringen van de afgelopen jaren

1991
Overdekte zittribune

1995
Elektronisch scorebord. Cadeau t.g.v. 90-jarig bestaan SC 't Gooi

1997
Meubilair in de kantine
Gordijnen in de kantine

1998
Breedbeeld televisie
Schotelantenne
Video-recorder
Cd-speler

1999
Copyprinter  voor redactie van 't Gooi nieuws
Kopieermachine in de redactiekamer

2001
Bar in het Cees Gill paviljoen
Geluidsinstallatie incl 6 boxen in de kantine

2003
Pupillen doeltjes voor de jeugd
Tractor voor het onderhoud van de velden
Digitale camera voor de 't Gooi evenementen
Kasregisters voor de horeca

2004
Wedstrijdbiljarttafel in Cees Gill paviljoen, later verplaatst naar kantine.

2005
Heugavelt vloertegels in clubhuis. Cadeau t.g.v. 100-jarig bestaan SC 't Gooi

2008
Muziekcomputer voor de horeca

2009
Een AED apparaat (te gebruiken tijdens een reanimatie)

2011
Koffieautomaat voor de horeca

2013
Computers tbv wedstrijdsecretariaat
Bijdrage renovatie Cees Gill-paviljoen


Allemaal hele mooie en nuttige investeringen, die je als club niet zomaar eventjes kan doen. Maar dankzij de donaties van de leden van de club van vijftig is dat gelukt.


Leden club van vijftig

ABN AMRO; ADV Rolé & Van Slooten; J & G Bakker; J. Beun; G. Beun; Bloemenhuis Lobelia; O. Boekraad;  G.v.d. Brom; Th. Brouwer; E. Dekker; A. Distelvelt; E. Douwes; D. Douwes; Felix 3; ; P. Griffioen; A. Halma; J.W. Hoogendoorn; G. Hoogland; G. Houthuijzen; L. Ijsseldijk; Jeugdcommissie; Kamerplanten B. Vermeulen; Kantinemedewerkers; N. Kieft; P. Klaverstijn; M. v/d Laan; Makeltrent BV; F. Meilof; J. de Mol; G. ten Nuyl; H. den Ouden; A. Pijl; Postzegelh. v?d Heuvel; A. de Raad; Reinigingsbedrijf v Erven; Rex (Marco v Velthooven); G. Riemens; C. Rozen; F. Schonewille; K. Slagt; E. Smallenburg; Chr. Sterkenburg; B. v/d Straten; L. v/d Straten; N. Swierstra; R. Swierstra; 't Gooi 1; TOKO ROKO; R. Tuinman; v/d Wal Ambiance Zonwering; T. v/d Wal; S. Wiedeman; A. de Wild


Algemene informatie

De commissie van de club van vijftig bestaat uit  twee personen :


Secretaris

Naam: Volgt

Penningmeester

Naam: Johan Beun
Telefoon: 035-6855530
Email: j.beun2@gmail.com

Banknr :       44.78.40.991, sc 't Gooi – club van vijftig


Misschien wilt u ook lid worden van de club van vijftig en bijdragen aan mooie nieuwe investeringen in de toekomst. Neem dan contact op met één van bovenstaande commissieleden. Doel is om minimaal weer op 100 leden te komen.combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg