© Powered by U&dW

 
logo.jpg

t-gooi_banner_bg.jpg


facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Het SponsorPortaal op onze website

Beste leden,
Zoals u weet waarderen wij de financiële ondersteuning die onze sponsoren aan de vereniging geven enorm en zijn we continu op zoek naar mogelijkheden om daarvoor iets terug te doen. Momenteel doen wij dat in de vorm van exposure via reclameborden langs het veld, bannering op de website, shirtreklame en sponsorbijeenkomsten. Nu komt daar een extra mogelijkheid bij!
 
Het SponsorPortaal
Het door SponsorVisie ontwikkelde SponsorPortaal is een verlengstuk van onze bestaande website en geeft onze sponsoren de gelegenheid om zich optimaal te presenteren. Ook kunnen de sponsoren acties uitvoeren en juist deze acties zijn voor u als lid van onze vereniging interessant.

Voordelen voor u als lid
Het SponsorPortaal zorgt ervoor dat sponsoren actief adverteren en daagt sponsoren uit om voordelen voor leden te bieden. Veel sponsoren gaan hier actiematig producten en diensten aan bieden met speciale kortingen en andere voordelen voor u!
Ga dus snel kijken wat de sponsoren allemaal te bieden hebben!  

ClubMarkt
Naast de informatie van de sponsoren en hun aanbiedingen is er ook een speciaal gedeelte voor leden: de ClubMarkt. Hier kunt u zelf ook producten aanbieden en kopen. Denk hier eens aan uw tweedehands auto, of de te klein geworden schoenen van uw kind! Maar ook als u een oppas zoekt, kunt u hier een advertentie plaatsen. Eigenlijk biedt het alle mogelijkheden van Marktplaats, maar dan met het grote voordeel dat het binnen een vertrouwde groep gebeurd!
 
Nieuwe sponsoren
Doordat bedrijven via het SponsorPortaal echt in contact komen met u en de overige 1050 leden is het voor veel bedrijven in één klap veel interessanter geworden om sponsor van SC 't Gooi te zijn. Heeft u zelf een bedrijf en bent u geïnteresseerd om op het SponsorPortaal te staan, of kent u zo'n bedrijf, neem dan contact op met onderstaande contactpersonen, u kunt ook een email sturen aan onze webmaster, webmaster@sc-tgooi.nl  

Ga direct even kijken
Het SponsorPortaal is nu actief. Kijk dus snel verder op onze website! En vergeet niet regelmatig even te kijken, want de sponsoren kunnen op elk moment een nieuwe aanbieding geplaatst hebben!

Met sportieve groet,  
Helma van Heerdt  
Johan Beun 
Albert de Wild
Erik Douwescombilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg