© Powered by U&dW

 
logo.jpg

t-gooi_banner_bg.jpg


facebook.png

Digitale nieuwsbrief

U kunt zich hieronder aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.


Aanmelden


*

*

Mei toernooimaand bij SC 't Gooi !

F-toernooi_2011_5.jpg

Ook dit seizoen organiseert SC 't Gooi weer diverse toernooien. Onze club is er een kei in. Welke club kan zeggen dat zij 5 toernooien organiseert. Dit brengt veel gezelligheid, enorm veel voetballers / sters, aangemoedigd door nog meer supporters, vele doelpunten, prachtige prijzen naar 't Gooi. Een heerlijke tijd !

De toernooien:
zaterdag 7 april Schoolvoetbal
Het was een zeer geslaagd toernooi met 500 meisjes, die bijna allemaal voor het eerst voetbalden. Geweldig om ook 20 meisjes uit onze D-pupillen en C-junioren te zien fluiten deze dag.

zaterdag 12 mei  Pupillentoernooi
Een zeer groot super toernooi voor alle F-, E-, D-pupillen jongens en meisjes van 't Gooi. Prachtig om al die enthousiaste meiden en jongens in actie te zien. De eerste wedstrijden zijn om 9.00 uur. De laatste wedstrijden zijn rond half acht 's avonds.

zaterdag 19 mei Juniorentoernooi
Dit toernooi is voor onze B- en C-junioren jongens en meisjes. De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur voor de C-junioren. Om 14.00 uur wordt er gestart met de B-junioren.
Klik hier voor de poule-indelingen en meer informatie.

zaterdag 26 mei 3e Gooische Vrouwen Top-Event
Dit toernooi is voor de beste meisjesteams onder 18 jaar. Ook dit jaar doen er weer grote namen mee als FC Twente, FC Utrecht, Beerschot AD en titelverdedigster Iris / Belgische regioteam. Het toernooi wordt om 10.00 uur geopend. De finale is om 16.45 uur. Voor programma klik hier.

maandag 28 mei Super F
Op 2e Pinksterdag is het al jaren een traditie dat de beste F-teams uit het hele land mee doen aan ons Super F toernooi. Ook dit jaar doen teams als Ajax, Feyenoord, PSV mee met hun F1. Totaal doen er 40 clubs mee. De finales beginnen rond 16.30 uur.

Alle toernooien zijn gratis te bezoeken ! U bent van harte welkom !combilogo-ajax-vrouwen-t-gooi-140x79.jpg