Sponsors

Vandaag Dag Van De Vrijwilligers

7 december 2021 10:00


Tijdens de 'Nationale Vrijwilligersdag' - dat jaarlijks op 7 december wordt gevierd, worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Gemeentes en organisaties zetten hun vrijwilligers in het zonnetje door ze te huldigen of te onderscheiden. SC 't Gooi doet er natuurlijk ook aan mee. Je zal het misschien niet geloven maar bij SC 't Gooi hebben we ongeveer 170 vrijwilligers van verschillende 'pluimage'; (assistent) trainers, scheidsrechters en spelleiders, bar personeel, tig commissieleden, bestuursleden teveel om op te noemen. Voor al onze vrijwilligers hebben wij een hele ludieke actie bedacht. Ze krijgen allemaal een SC 't Gooi KERSTBAL en we hebben daar gelijk een wedstrijd aan verbonden 'Maak een leuke SELFIE met, waar dan ook, onze SC 't Gooi Kerstbal' en ...........WIN!

Voor de allerleukste SELFIE ontvang je een kerstpakket t.w.v. € 100. Da's niet niks. In deze tijd, dat de inflatie tegen het plafond gaat, een welkome aanvulling op de kerstbesteding. Wij zorgen ervoor dat het een puik pakket wordt waar de familie veel plezier aan zal hebben, .... Smikkelen en Smullen!

Kaartje_2021.jpgKaartje_2021-2.jpg

Een jury onder aanvoering van notaris Cor Rupt van kantoor List & Bedrog zal een geheel neutrale keuze maken van alle inzendingen en een uiteindelijke een winnaar aanwijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
Een vriendelijk verzoek aan ALLE vrijwilligers om bij de eerst volgende gelegenheid, bijvoorbeeld a.s. zaterdag, het presentje op te halen. 
Heb je een SELFIE gemaakt, WhatsApp die dan even naar: 0651329762.

Alle vrijwilligers uiteraard onze hartelijk dank voor jullie inzet, hulp en steun.

Namens SC't Gooi
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!