'Onze' scheidsrechter Nino Pen gaat internationaal aan de gang - SC 't Gooi

'Onze' scheidsrechter Nino Pen gaat internationaal aan de gang

'Onze' scheidsrechter Nino Pen gaat internationaal aan de gang

16 december 2021 10:45


Scheidsrechter in opleiding Nino Pen, is uitgenodigd door de organisatie 'Referee Abroad' om samen met 9 andere scheidsrechters te fluiten tijdens de 'Paris Wintercup'. Sterrenteams zoals o.a. Paris Saint Germain doen in de leeftijdscategorie U14 en U18 mee aan dit toernooi. Nino Pen volgt op dit moment de opleiding Scheidsrechter III. Hij zit in de eindfase, waarbij hij de 4 stagewedstrijden inmiddels heeft afgerond. Voor Nino een enorme opsteker om dit toernooi te mogen fluiten. 'Het toernooi is zaterdag 18/12 voor spelers onder de 14 jaar en zondag 19/12 voor spelers onder de 18. Daarna vlieg ik weer terug vanuit Parijs naar het vertrouwde Hilversum', aldus Nino Pen.

Nino begon als klein menneke op zijn 12e bij SC 't Gooi met fluiten en nu, na 5 jaar, al een prachtige uitnodiging om internationaal te arbitreren. 

Nino.jpegNino_2.jpeg
Links: Nino met een welverdiende tosti   rechts: zijn eerste wedstrijd

Zijn allereerste wedstrijd, was die tussen SC 't Gooi en Laren.

 IMG_5433.jpeg
Het fluittalent Nino Pen op links en een ander 'talent' en zijn stagebegeleider op rechts!

Wij wensen Nino vreselijk veel plezier tijdens het 'Paris Wintercup'  toernooi en geniet volop van deze prachtige kans en de momenten.  Nino heeft toegezegd wat foto's te maken van zijn trip. Wij zullen die via Social Media communiceren. Hou onze SM pagina's de komende dagen dan ook in de gaten.

In augustus 2020 hebben wij een dubbel interview geplaatst op de site. Dit interview werd afgenomen door Maurice Ramaekers. Wil je het interview lezen, klik dan even op onderstaande link.
Dubbelinterview Nino Pen & Humphrey Saalberg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!