Sponsors

't Gooi verlengt contract met Azzadine Al Harchaoui

31 december 2021 8:30


Afgelopen week hebben wij een positief gesprek gehad met Azzadine Al Harchaoui, hoofdtrainer van onze Mannen 1. Wij kunnen dan ook het mooie nieuws bekend maken dat wij de overeenkomst met Azzadine met 2 seizoenen gaan verlengen. Wij hebben de afgelopen maanden, ondanks de maatregelen, een positieve indruk gekregen van de uit Utrecht afkomstige trainer. Een aantal keren zat het onze MANNEN 1 niet echt mee bij een aantal competitiewedstrijden maar Azzadine bleef positief voor de groep staan en geeft zelf aan dat hij nog veel meer groei en mogelijkheden ziet in de groep. Azzadine is vooral erg enthousiast over de vele positieve ontwikkelingen bij SC ‘t Gooi en zal dan ook naast het hoofdtrainerschap de kartrekker zijn van het Technisch Hart van SC ‘t Gooi.

Binnenkort meer nieuws over de namen die naast Azzadine in dit ‘Technisch Hart’ plaats gaan nemen.  Samen met de diverse andere TC’s zullen die uiteindelijk de totale voetbalcommissie compleet gaan maken. 
Het ‘SC ‘t Gooi DNA’ past Azzadine goed. Azzadine geeft ook aan dat er bij SC ‘t Gooi club breed een duidelijke verbintenis is van gezelligheid en goed voetbal. Iets wat vertrouwen geeft voor een mooie toekomst van SC ‘t Gooi.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!