Sponsors

Het wordt een mooi 2022

3 januari 2022 22:45


Het afgelopen jaar kenmerkte zich met weinig voetbal in competitieverband. Gelukkig wel trainingen en onderlinge partijen op zaterdag. Later in het jaar werd de competitie weer opgestart en hadden we goede hoop dat het allemaal weer normaal zou worden. Het afgelopen jaar kenmerkte zich ook door de grote toename aan leden, zoveel zelfs dat een tekort aan velden dreigde. Gelukkig hebben we het tot nu toe met veel kunst en vliegwerk met onze eigen velden kunnen oplossen. Grote complimenten voor vrijwilligers van wedstrijdzaken en accommodatie.

De tijd die we hadden, hebben we gebruikt om de kantine een metamorfose te geven, een leuke zithoek, lange tafels en bij de ramen lange banken. Veel gehoord, dat menig bezoeker een bezoek aan de kantine als zeer prettig ervaarde. Het heeft niet echt een kantinesfeer maar meer een heel huiselijke sfeer. Dat was ook de opzet, … de kantine een heel open karakter geven, waar een ieder zich bij thuis voelt en waar een ieder in alle rust een kopje koffie kan drinken of een broodje kan eten. Er is zelfs een leestafel voor de wachtende ouders waar ze eventueel de laptop open kunnen klappen en nog even door kunnen werken. De derde helft in een ongedwongen sfeer. De komende weken gaan we dankzij De Grote Clubactie ook aan de gang met de kleedkamers en dan  hopen we vóór de start van het tweede deel van het seizoen, dat deze ruimtes weer een fijn welkom zijn voor onze leden maar ook voor onze gasten.

Sportief gezien, werd het een hele uitdaging; een vrijwel nieuw Dames 1 en een vrijwel nieuw Mannen 1 met veel nieuwe spelers en een compleet nieuw kader erop. Vaak gaat dit gepaard met een stroeve opstart en zo ging het ook na de start van de competitie. Ondanks dat, zien we kansen in dit nieuwe jaar, want aan het einde van de eerste competitiehelft werd er steeds beter gevoetbald maar hadden de standaardteams het geluk helaas niet aan de zijde. 2022 wordt nu even in een glazen bol kijken. Uiteraard hebben we ook voor 2022 wensen en ambities.  Aan een wens wordt hard gewerkt; de voetbalorganisatie professionaliseren. Het ‘Technisch Hart’, klopt steeds harder, ... als nooit tevoren. In 2021 werd de basis gelegd voor een breed gedragen voetbal commissie, met de oprichting van een TC Jeugd en een TC Senioren. Dit jaar zal het nieuwe ‘Technisch Hart’ o.l.v. Azzadine Al Harchoui van start gaan. Daarin zullen onze Technisch Managers onderbouw/bovenbouw en een aantal trainers plaatsnemen, evenals een aantal adviseurs die de club een warm hart toedragen en graag willen meedenken over de toekomst vanSC 't Gooi. Kortom een waardevol ‘Technisch Hart’ waarin visie en beleid een groot onderdeel zal worden. Een commissie die dus meer en meer de aansluiting zal vinden tussen  junioren naar senioren, waarbij TC jeugd en TC senioren nog beter zullen gaan samenwerken en samensmelten! 

Als bestuur kijken wij vol vertrouwen met ambities vooruit en wensen wij iedereen dan ook een mooi en sportief 2022, ... met hopelijk heel veel voetbal.

happy_new_year_2022.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!