Sponsors

Ben jij een ambitieuze èn/of een talentvolle speelster? Dan zijn we op zoek naar jou!

20 februari 2022 21:45


Het lopende seizoen is zeker nog niet ten einde maar wij willen nu al vooruit gaan kijken naar het seizoen 2022/2023. Wellicht ben jij je ook al aan het oriënteren of SC 't Gooi misschien voor jou een geschikte club is om naar toe te gaan en om daar te gaan spelen. Wij hebben bij SC 't Gooi in ieder geval heel veel mogelijkheden om sportief verder te komen en wellicht hoog te voetballen. We zetten een paar mogelijkheden op een rij.

Er zijn diverse mogelijkheden bij SC 't Gooi!

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar? Speel je in een jongensteam of op nivo bij de meiden? Heb je ambitie en wil je je ontwikkelen en beter worden? 
Om sportief verder te komen en je droom werkelijkheid zien worden. Dan kun je bij ons terecht in een selectieteam voor het seizoen 2022-2023:
- MO17-1, landelijke divisie meisjes, hoogste nivo 
- MO15-1, jongenscompetitie
- MO13-1, jongenscompetitie

Ben jij 18 jaar of ouder? Dan hebben we mogelijkheden in onze vrouwenselectie, waarvan het eerste uitkomt in de landelijke eerste klasse.
WhatsApp_Image_2022-02-20_at_10.06.28.jpeg

Word jij de nieuwe Babiche Roof? Een speelster, die bij ons op 6-jarige leeftijd begon en uiteindelijk prof is geworden bij Ajax, Telstar en PEC Zwolle. Of heb jij ambities om prof te worden? 
Babiche.jpeg

Dit huidige seizoen kloppen diverse ‘t Gooi talenten aan de deur. Zo hebben diverse speelsters van onze club een uitnodiging gekregen om mee te trainen bij BVO’s. Abigayle traint mee met Feyenoord meiden. En Isa met Ajax meiden. Ook hebben diverse andere speelsters een uitnodiging gekregen voor de KNVB Jeugdplan Nederland teams. 

WhatsApp_Image_2022-02-20_at_10.06.29.jpeg
WhatsApp_Image_2022-02-20_at_10.06.29_1.jpeg
                                                                               (links Abigayle | rechts Isa)

Met elkaar werken om beter te worden! Daarom maken we ook mooie (buitenlandse) trips. Afgelopen winterstop heeft ons eerste team een trainingskamp gehad in Turkije. Onze MO17-1 gaat komend Pasen mee doen in Spanje aan de Madrid Football Cup. Waar ze tegen gerenommeerde clubs spelen. Voorgaande jaren werden toernooien gespeeld in Barcelona, België en Denemarken.

Teamfoto-30-10-2021.jpg

Interesse? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar talenten@sc-tgooi.nl of nieuweleden@sc-tgooi.nl en maak een afspraak voor 1 of meer proeftrainingen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!