Sponsors

IN MEMORIAM: Erelid JOHAN BEUN

1 april 2022 18:45

Hans Swierstra sr.

Tot ons leedwezen moeten wij u berichten dat j.l. woensdag op 80-jarige leeftijd is overleden ERELID JOHAN BEUN. Hij tobde al enige tijd met zijn gezondheid. In zijn jonge jaren was hij een zeer talentvolle tafeltennisspeler en ook twintig jaar penningmeester van zijn vereniging UBTV. Hij voetbalde in de jaren zeventig van de vorige eeuw ook nog bij 't Gooi, op recreatief niveau. Doordat de accommodatie van UBTV aan de Boerhaavestraat door brand werd verwoest, werd er gezocht naar een nieuwe mogelijkheid om het tafeltennissen voort te zetten. Vanwege zijn contacten met 't Gooi werd besloten om een sporthal aan het clubhuis te realiseren. Johan heeft door zijn geweldige inzet een zeer belangrijke rol hierin gespeeld.

Dat was de reden dat in 2001 UBTV fuseerde met onze vereniging en werd het een nieuwe loot aan de 't Gooi-stam. In dat jaar werd hij gehuldigd als erelid vanwege zijn jarenlange verdienste voor UBTV. Ook werd hij direct benoemd tot penningmeester van het algemeen bestuur van de toen nog H.V.V. 't Gooi.
In dat jaar werd hij gehuldigd als erelid vanwege zijn jarenlange verdienste voor UBTV. 
Ook werd hij direct benoemd tot penningmeester van het algemeen bestuur van de toen nog H.V.V. 't Gooi. In deze functie heeft hij enige jaren gewerkt en direct daarna nog vele jaren in het bestuur als vertegenwoordiger van de tafeltennistak.

Bij de bouw van de sporthal achter het toenmalige jeugdhonk, was hij direct betrokken om te adviseren dat aan alle eisen voor de tafeltennissport werd voldaan. Tijdens het maken van het jubileumboek 100 JAAR 'T GOOI, was Johan ook betrokken vanwege zijn kennis v.w.b. de drukprocessen van dat boek. Tot aan zijn overlijden was hij als commissielid verbonden aan de Club van Vijftig.  SC 't Gooi heeft heel veel te danken aan zijn vele activiteiten voor de vereniging.         

Wij wensen zijn echtgenote Loek, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Johan verblijft deze dagen in Afscheidscentrum Van Vuure, Melkpad 23, Hilversum.
Hier is gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren op zaterdag 9 april van 16.00 tot 16.45 uur

De afscheidsplechtigheid is op maandag 11 april om 12.30 uur in de aula van Crematorium Laren, Weg over Anna's Hoeve 1 in Laren N.H.. Aansluitend is er gelegenheid om te condoleren in de ontvangruimte van het crematorium.

Namens bestuur en leden van SC 't Gooi, Hans Swierstra sr.    

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!