MO17-1 maakt zich op voor Madrid - SC 't Gooi

MO17-1 maakt zich op voor Madrid

MO17-1 maakt zich op voor Madrid

8 april 2022 12:00


Ze hebben er maanden naar uitgekeken en heel veel acties opgezet om het geld bij elkaar te krijgen. Het is bijna zover! Na toernooien in Denemarken, Spanje en België gaan ze met pasen weer naar Spanje en wel naar ... MADRID. In eerste instantie was het de bedoeling om deel te nemen aan een internationaal toernooi, maar vanwege corona haakten veel buitenlandse teams waaronder Amerikaanse af. Het zag er even naaruit dat de reis naar Madrid niet door zou gaan, want wat moet je er doen als je geen toernooi speelt. De internationale organisatie heeft in samenwerking met het kader van de MO17 misschien wel een veel beter alternatief gevonden; spelen tegen Atletico Madrid én Real Madrid. De MO17-1 vertrekt donderdag 14 april naar Madrid.

In de 4e divisie draait de MO17-1 op volle toeren. Aan het begin van het seizoen met vallen en opstaan ... maar de laatste weken pieken ze met fraaie overwinningen op teams waar ze aan het begin van het seizoen van verloren. Regelmatig dacht de tegenstander de overwinning op zak te hebben, maar dan is er een pauze, een "donderpreek" en de meiden spelen als de 'Razende Roeland' de tweede helft én ... ze nemen de 3 punten mee naar huis.
Kampioen zullen ze niet gaan worden, maar nu gedeeld 3e lijkt het maximaal haalbare en dat is een prima resultaat.

teamfoto2.jpg

De volgende krachtmetingen zijn wedstrijden tegen de beloften van Real Madrid en Atletico Madrid. Op zondag 17 april spelen ze de voorwedstrijd van de kraker Atletico Madrid tegen Athletic Bilbao in de Vrouwen Primera División. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Ciudad Deportiva Wanda in Majadahonda.

FB_IMG_1649413706578.jpg

Morgen, zaterdag 9 april, nog even de laatste activiteiten; auto's wassen en popcorn verkopen. In de tussentijd pakken ze nog even een wedstrijd mee tegen Always Forward de hekkensluiter in de 4e divisie.  Dan de laatste toiletartikelen aanschaffen, zonnebrand erbij  én  koffers pakken.

Volg de MO17 op Facebook!
MO17-1 Facebook

Wij wensen de MO17-1 heel veel plezier en succes in Madrid!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!