5e Voetbal Moeders Prosecco Toernooi - SC 't Gooi

5e Voetbal Moeders Prosecco Toernooi

5e Voetbal Moeders Prosecco Toernooi

25 april 2022 13:00


We hebben het helaas een paar jaar moeten overslaan, maar dit jaar gelukkig toch weer het Voetbal Moeders Prosecco Toernooi. Het toernooi wordt dit keer extra leuk want we gaan de 5e editie vieren. Traditioneel, de vrijdag vóór Moederdag, gaan de stoppen door op het complex van SC 't GOOI, want maar liefst 30 teams strijden om de eer en scharen zich bij de derde helft. Bij de eerste signalen dat het toernooi weer gehouden zou worden, hadden de 30 teams zich binnen 'no time' aangemeld. Veel teams die te laat voor de inschrijving waren, liepen op een teleurstelling. Om maar even aan te geven hoe graag men aan dit toernooi wil meedoen. Ruim 400 voetbalmoeders, met aanhang, krijgen tijdens dit lustrum toernooi de avond van hun leven. Muziek, zang én dans met TOP artiesten en dit keer ook weer een 'Mystery Guest'. VRIJDAG 6 MEI SHOW TIME, BE THERE!!

Speciaal voor deze gelegenheid wordt het dak van de kantine extra verstevigd, want tijdens de vorige editie ging ie eraf! Daarnaast worden er 2 grote tenten op het terrein geplaatst om voetbalmoeders en aanhang te kunnen bergen. 
Het Voetbal Moeders Prosecco Toernooi is inmiddels een begrip en wordt voor de 5e keer georganiseerd. Onnoemelijk veel sponsors zullen de Goodie Bag weer gaan vullen en zijn verantwoordelijk voor de schitterende prijzen die de teams kunnen winnen. Daarnaast zullen enkele TOP ARTIESTEN voor de verdere feestvreugde zorgen. 
Het toernooi wordt altijd gehouden op de vrijdag vóór Moederdag , dit jaar dus op vrijdag 6 mei! Het Voetbal Moeders Prosecco Toernooi is een ongeëvenaard toernooi en geldt, in zijn soort, als het grootste toernooi van Nederland.
Poster_VMProsecco_2022.jpg

Er zal in vijf poules worden gespeeld op 8 halve velden. Als alles goed verloopt zijn alle moeders om half 10 uitgevoetbald en kunnen zij zich letterlijk en figuurlijk opmaken voor de derde helft. Het toernooi begint om 19:00 uur. 
Niemand minder dan onze kersverse burgemeester van Hilversum, Gerhard van den Top, zal de aftrap verrichten. Dat doet hij samen met voormalig voetbal international Marleen Molenaar die 5 jaar manager vrouwenvoetbal bij AJAX is geweest.

Wees erbij en mis niets.
Het begint om 19:00 uur.
VanPoelgeest2.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!