Sponsors

VROUWEN 1 handhaaft in de 1e klasse!

10 mei 2022 22:30


Ondanks de nederlaag tegen de koploper Sporting én de terechte winst op RVVH zaterdag 30 april, ziet het er naar uit, dat Vrouwen 1 van SC 't GOOI, met nog 3 wedstrijden voor de boeg, veilig staat in de 1e klasse. Na een matige seizoenstart is het gelukt om bij belangrijke wedstrijden de punten te pakken. Met name de volle winst thuis op IJzendijke is verrassend te noemen maar gelijk ook zeer terecht. Sporting 70 staat bovenaan, met in het kielzog IJzendijke, IJFC en Berkel die allemaal een wedstrijd minder gespeeld hebben. Deze vier teams strijden om de titel en dat gaat met nog 3/4 wedstrijden te gaan een heel spannende slotface worden. Op de achtergrond is men bij 't GOOI al bezig om het nieuwe seizoen vorm te geven. Er komen spelersters terug naar 't GOOI en er komen ook nieuwe spelersters.

Terug bij SC 't GOOI: Jennifer Veldhuizen!
Jennifer_Veldhuizen.jpg

'Na twee seizoenen bij BFC ben ik gelukkig weer terug bij mijn oude club! Ik heb heel veel zin om van start te gaan met dit gemotiveerde team en ik hoop dat we er samen een succes van gaan maken', aldus Jennifer Veldhuizen. 

Een van de nieuwe speelsters is Jamilla Barry!
ad0e65cd-e0db-4e40-818b-58863d426ba1.jpg

Jamilla is19 jaar oud en komt uit Soest en woont nu in Hilversum.
Vanaf haar zesde heeft ze altijd bij SO Soest gespeeld. Ook heeft ze daar drie jaar lang een meisjes elftal  gecoacht en getraind. Vorig jaar is ze overgestapt naar een andere club in Soest; VV Sec. 'Dat was een super gezellig team maar ik ben wel het serieuze voetballen gaan missen. Na een paar trainingen mee te hebben gedaan met SC 't GOOI heb ik ervaren dat het vrouwenteam erg serieus, gedreven, van goed niveau en gezellig is! Dit is nu precies wat ik zoek. Ik vind SC 't GOOI een erg leuke stap vooruit omdat ik hier goed wordt uitgedaagd. Ik kijk uit naar volgend seizoen!, .. aldus Jamilla Barry!

Een andere speelster die terugkomt is Sabrina Pufflijk. Vele jaren maakte ze deel uit van de Vrouwen 1 selectie. Op dit moment speelt ze bij Wartburgia maar vanaf het nieuwe seizoen gaat ook zij de Vrouwen 1 versterken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!