Sponsors

Op zaterdag 11 juni viert SC 't GOOI, De Nationale Voetbaldag. En jij bent uitgenodigd!

24 mei 2022 15:15


De Nationale Voetbaldag is een de dag waarop we met heel Nederland het amateurvoetbal vieren. Verenigingen openen hun poorten voor een dag vol gezellige activiteiten voor leden en niet-leden. Wij doen mee met De Nationale Voetbaldag. We zijn trots op onze vereniging, op de kracht van amateurvoetbal en op alle mensen die met ons meespelen — op het veld, langs de lijn en ver buiten het veld. Zoveel moois, dat moet gevierd worden! En dat willen we met jou doen. Kom langs! De Nationale Voetbaldag is een feestelijke dag bij ons op de vereniging. Graag nodigen wij je uit om langs te komen en mee te doen met de vele voetbalspelletjes, wedstrijdjes en nog veel meer!

Image_voetbaldag.jpg


Programma zaterdag 11 juni

9.00 - 10.00 uur - Geboortejaar 2015, 2016, 2017, 2018

10.00 - 13.00 uur - Geboortejaar 2014 t/m 2010

Kom je ook? Deelname is gratis. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! Broertje, zusje, neefje, nichtje, wie jij wilt. Iedereen, die mee wilt doen (ook leden van 't Gooi) mag zich aanmelden via:

Ondersteuning
Ouders, verzorgers, broers, zussen, junioren, senioren, die deze dag willen helpen zijn van harte welkom om meer dan honderd kinderen een prachtige onvergetelijke voetbaldag te bezorgen. Zonder vrijwilligers geen Nationale Voetbaldag. Steek jij ook een paar uur je handjes uit de mouwen? Aanmelden kan via het formulier:
https://www.sc-tgooi.nl/1184/aanmeldingsformulier-nationale-voetbaldag/

Nationale Voetbaldag
SC 't GOOI
Sportpark Berestein
Kininelaatje 9
1216BZ HILVERSUM

w: sc-tgooi.nl
e: evenementen@sc-tgooi.nl


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!