Sponsors

'Shot on Target' op ons hoofdveld

25 mei 2022 12:15


In de doelpalen van beide doelen op het hoofdveld zijn camera's geplaatst. Het is geen doellijntechnologie om te controleren of de bal over de lijn is, maar het zijn slimme camera's die de hoogtepunten uit een wedstrijd filtert op basis van kunstmatige intelligentie. Via een app op je mobiel kun je dan die mooie (doelpunt) momenten terugzien. Het systeem is gekoppeld aan het KNVB/Sportlink wedstrijdprogramma zodat het camerawerk automatisch start als de wedstrijdn op het hoofdveld begint. In onze kantine hangt een TV waar 'shots on target' op draait zodat je ook daar de doelpunten kun terugkijken.

SHOTONTARGET_logo.jpg

Initiatiefnemers van deze technologie zijn Kor van der Bijen Roan van Geelen. Ron van der Rij is 5 jaar werkzaam geweest bij Nike, daarna richtte hij in 2007 MySports op, verantwoordelijk voor de IT diensten bij meer dan 130 sport events en 13 landen. bekende events; Amstel Gold Race, de Parijs marathon en Mud Masters. Na 13 jaar evenementen was het tijd voor een nieuwe uitdaging: 'Shots On Target'.
De andere initiatiefnemer Roan van Geelen , voorheen assistent bij FC Utrecht en nu trainer/coach bij HCFC Victoria. Hij organiseert tevens Soccer Camps en hij assisteert bij andere camps. 

Wat is Shot on Target?
Shot on Target is de nieuwe doelpaalcamera die automatisch de mooiste doelpunten toont op de TV schermen in het clubgebouw en in een app. Super voor onze leden en bezoekers, maar ook goed voor de baromzet en voor de sponsoropbrengsten want de club kan zendtijd verkopen aan de sponsor na elk gemaakt doelpunt. 

Op dinsdagavond 24 MEI mocht VROUWEN 3 voor het eerst gebruik maken van 'Shot on Target'. De wedstrijd eindigde in 2-0 en de doelpunten staan er uiteraard heel mooi op!

Wil je de 'Shot on Target' doelpunten ook zien, download dan de "Shot on Target" app vanuit de "Play Store" als je een Android telefoon hebt.
Heb je een Apple phone ga dan naar "Apple Store" op je telefoon. 

Wil je het allemaal via de website aanschouwen ga dan naar dit adres;
https://www.shotontarget.org/
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!