Sponsors

Nieuwe speelsters voor de VROUWEN 1 (update 28/6)

28 juni 2022 11:45


We kunnen weer wat nieuwe namen bekend maken die toegevoegd worden aan de Vrouwen 1 selectie. Het betreft twee speelsters die afgelopen seizoen deeluitmaakten van de MO17-1 van 't GOOI: Elena Bak en Zara Klinge.

Elena_Bak.jpg
(Elena Bak)

Zara.jpg
(Zara Klinge)

Sophie.jpg (Sophie Bosselaar)

'Na 2 seizoenen gevoetbald  te hebben bij een andere vereniging, ben ik weer terug bij mijn oude club. De belangstelling die ze tonen voor vrouwenvoetbal vind ik erg belangrijk en heb enorm veel zin om met deze gemotiveerde meiden weer een nieuwe start te maken!' aldus Sophie!

Charlotte.jpg
(Charlotte)

Ik ben Charlotte en ben 20 jaar oud. Ik voetbal nog niet zo lang pas vanaf mijn 14de waar ik bij Altius begon. Daarvoor heb ik 7 jaar lang gehockeyd in de selectie. Ik voetbalde altijd vanaf kleins af aan al met de jongens en besloot toch dat ik dit leuker vond dan hockey. Ik kijk er heel erg naar uit om bij t Gooi echt te groeien en nog veel meer te leren! Ik heb veel gezien van de dames selectie, helaas zelf nog niet mee kunnen doen vanwege blessures. Ik kijk er heel erg naar uit om hard te werken en zie dat er ook veel gezelligheid.


Eerder aangekondigd!

Merel.jpg(Merel Heuseveldt)

Allereerst Merel Heuseveldt. Merel is 22 jaar oud en voetbalt al sinds haar 5de. In het verleden heeft ze bij meerdere clubs gevoetbald. Ook heeft ze 2 jaar lang een meisjes team getraind en gecoacht. Inmiddels heeft ze een paar keer meegetraind. Ze merkte al heel snel dat de meiden goed kunnen voetballen, het serieus nemen en ook van gezelligheid houden. Dit spreekt haar erg aan en hieruit is ook heer beslissing gekomen om aankomend seizoen bij SC 't GOOI te gaan spelen. Ze kijkt uit naar aankomend seizoen!

Alex.jpg
Dan, Alexandra, 17 jaar en speelt bijna 13 jaar . Ze heeft bij verschillende clubs gespeeld waaronder SC 't GOOI er ook een van was. "Laatst heb ik weer een training meegedaan bij 't GOOI, omdat ik weer hoger wilde voetballen maar ook met plezier.  De eerste training dat ik hier kwam was het gelijk weer super gezellig en competitief. Dat heeft mij meteen weer overgehaald om terug te komen naar t gooi" ... aldus Alexandra.
"Ik kijk uit naar het aankomende seizoen en we gaan er een spektakel van maken!"

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!