Sponsors

Wim Hunting: Keeperstrainer en Keeperschool

31 mei 2022 22:15


SC 't GOOI heeft Wim Hunting aangetrokken als keeperstrainer. Met zijn komst biedt SC 't GOOI ook haar leden de mogelijkheid om op zondag keeperstraining te volgen via zijn keeperschool "Numero Uno". Het is de bedoeling om vanaf het nieuwe seizoen met de keeperschool van start te gaan. Zodra daar meer over bekend is zullen wij het laten weten.

Wim heeft de 2e helft van afgelopen seizoen op de dinsdag keeperstraining gegeven aan diverse keepers van ’t GOOI. 

DSC01467.JPG
(Bibeane van Buuren [vice voorzitter SC 't GOOI] & Wim Hunting [keeperstrainer])


'Het werken met de diverse keepers van ’t GOOI smaakt naar meer. De ambitie van de club en de mogelijkheid om ook met de senioren selectie aan de gang te gaan spreken mij aan. Er lopen verschillende (jonge) talentvolle keepers rond binnen de club die ik de juiste uitdaging wil geven. Uiteraard is er niet alleen aandacht voor de selectiekeepers, maar ook de keepers uit de breedte teams wil ik uitdagen om stappen te maken. 
Na 10 jaar HC&FC Victoria 1893, en nog enkele andere clubs, was dit voor mij het juiste moment om elders aan de slag te gaan.  Vanaf komend seizoen ben ik 2 avonden, maandag en dinsdag, aanwezig om keeperstraining te verzorgen. Ook verhuis ik met mijn Keeperschool van SO Soest naar SC ’t GOOI om vanaf het nieuwe seizoen op de zondag keeperstraining te geven. 
Nu eerst even genieten van de zomer en dan gaan we elkaar vast tegenkomen op de club. Tot snel'... aldus Wim Hunting

Wim_2021.jpg

Van_Poelgeest2.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!