Sponsors

't GOOI, ... 3 scheidsrechters rijker!

10 juni 2022 16:15


Afgelopen woensdag 8 juni slaagden 3 leden van SC 't GOOI voor de opleiding Verenigingsscheidsrechter en mochten ze het diploma in ontvangst gaan nemen. Niels Mols, Jaimy Welten en Faye Saalberg begonnen in maart aan de opleiding van vier avonden met veel theorie, een stukje praktijk en minimaal vier stage wedstrijden onder begeleiding. Naast de eerder genoemde leden deed ook 'top' scheidsrechter Humphrey Saalberg aan de opleiding mee, ondanks dat hij de papieren al dertig jaar in zijn bezit heeft. 'Een mooi moment om te kijken waar ik sta', zei hij. Op de laatste avond volgde een theorie examen waarbij iedereen die de opleiding deed, slaagde. Naast leden van SC 't GOOI, deden ook leden van Victoria en Wasmeer er aan mee.

Niels.jpgJaimy2.jpg
(Niels Mols & Jaimy Welten)

Faye.JPG
(Faye Saalberg)

Alle scheidsrechters willen we graag hartelijk feliciteren en dat jullie maar hele mooie wedstrijden voor SC 't GOOI mogen gaan leiden.
Mocht je de vervolgopleiding willen doen (SO III), ... wij hebben alle informatie daarover.

Hopelijk starten we, bij voldoende animo, volgend seizoen weer een scheidsrechtersopleiding. Wij kunnen ons zo voorstellen dat er nog wel meer leden de opleiding willen volgen. Het is erg leuk en heel leerzaam.
Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Wij zorgen tijdens de opleiding 'Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal' voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij SC 't GOOI!
Heb je die ambitie, laat het ons dan weten!

SC 't GOOI
(scheidsrechterscommissie)


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!