Sponsors

2 september: Het Bier & Bitterballen 7 x 7 Toernooi

16 juni 2022 0:30


Naast het bijzonder geslaagde Voetbal Moeders Prosecco Toernooi, dat dit jaar voor de 5e keer werd georganiseerd, gaan we nu de mannen bedienen met het 1e Bier & Bitterballen Toernooi. Het zal worden gehouden op VRIJDAG 2 SEPTEMBER. Het is wat ver weg misschien, maar met de organisatie hiervan kunnen we niet snel genoeg beginnen. De eerste teams hebben zich al aangemeld, dus dit belooft ook een top toernooi te gaan worden. Het concept is simpel; mannen 7 tegen 7 strijden in de diverse poules om de prijzen. Wij zorgen voor muziek, zang, dans en uiteraard BIER en BITTERBALLEN. Bij de voetbalmoeders gaat ieder jaar het dak eraf. Het zal ons benieuwen hoe de mannen het gaan oppakken.

De organisatie gaat de komende maanden ook voor de mannen leuke sponsors zoeken en wellicht zijn het er zoveel dat ook zij op 2 september met een goedgevulde goodybag naar huis gaan. Live muziek en een DeeJay zullen voor de nodige gezelligheid gaan zorgen. Wil je meedoen met een team, geef je dan op.
Wij hebben een inschrijfformulier op de site staan. Via deze link kun je er naar toe.
https://www.sc-tgooi.nl/1566/inschrijving-bier--bitterballen-toernooi/ 
Je team mag uit maximaal 10 spelers bestaan. De naam van je team mag je zelf bedenken. De kosten van deelname zijn € 50 per team. Na inschrijving en betaling van de deelnamekosten, is je deelname gegarandeerd.
Geef je snel op want vol = echt VOL!

Bier & Bitterballen 7 x 7 Toernooi
Locatie: SC 't GOOI
Datum: Vrijdag 2 september
Aanvang: zal nader worden bepaald
Maximaal aantal deelnemers:  30 teams
www.sc-tgooi.nl
evenementen@sc-tgooi.nl

Bier_en_bitterballen.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!