Azzadine al Harchaoui stopt bij SC 't GOOI - SC 't Gooi

Azzadine al Harchaoui stopt bij SC 't GOOI

Azzadine al Harchaoui stopt bij SC 't GOOI

8 juli 2022 17:15


Vanaf het nieuwe seizoen zal Azzadine al Harchaoui niet meer de hoofdcoach zijn van SC 't GOOI 1. Hij zegt hier het volgende over; 'Laat ik vooral zeggen dat ik de club een warm hart toedraag en dat ik er lang over heb nagedacht om te stoppen. Na een valse start ( selectie stopte, de meeste gingen in een vriendenteam spelen en een aantal vertrokken naar andere verenigingen) was het best pittig om er iets van te maken. Dat heeft ons lang achtervolgt, omdat je met nieuwe spelers en niet de juiste aantallen toch veel tijd en geduld nodig hebt.
We probeerden vooral ook spelers te halen die clubloos waren en veel van hen hadden al jaren niet gespeeld. Het was 1 grote uitdaging waarbij ook andere competenties gevraagd werden, vooral mijn improvisatie vermogen is behoorlijk verbeterd het afgelopen seizoen.' aldus Al Harchaoui.

'Door de lage aantallen was de trainingsopkomst ook niet goed en dan is het wel lastig voor ons als staf om een hecht team te kneden. Desondanks hebben we middels veel gesprekken geprobeerd de moed erin te houden. We moeten ook beseffen dat het ook niet altijd aan de spelers lag, want zij kwamen ook in deze situatie terecht en dan is het van een aantal spelers nog knap dat we ondanks nul punten en een lage trainingsopkomst de moed erin bleven houden. 
Ook fijn was de samenwerking met de onder 23 waar een paar spelers mee gingen trainen en ook wedstrijden hebben gespeeld. Met een kern zijn we doorgegaan met veel steun vanuit de club en hebben we er een team van gemaakt en pakten we zowaar punten. Memorabele wedstrijd tegen Altius waarbij m'n broertje de winnende maakte, zal me altijd bij blijven. In die wedstrijden speelden ook spelers van het vriendenteam mee met wie ik altijd leuk contact heb gehouden. 
De beleving in het Hilversumse blijft bijzonder en de wedstrijden tegen al die leuke tegenstanders ga ik wel missen. Ik denk dat we wel van toegevoegde waarde waren in de 3e klasse en ik hoop dat ze daar snel weer bij komen, want dat verdienen ze.
Ik ga eerst de zomerstop in en daarna kijk ik wel verder. De club en de mensen waar ik fijn mee heb samengewerkt ga ik ook missen maar ik blijf contact met ze houden! aldus al Harchaoui.

Voor wat betreft SC 't GOOI heeft zei de samenwerking met Azzadine al Harchaoui als bijzonder prettig ervaren en ze betreurt het dan ook dat hij stopt. Uiteraard wenst het bestuur hem het allerbeste met zijn verdere carrière in de voetbalsport!

Het nieuwe seizoen gaat het 1e van 't GOOI een verdere stap terug doen. Het was al gedegradeerd naar de 4e klasse, maar men wil met eigen kweek weer aan een mooi 1e gaan bouwen. Vandaar dat ervoor gekozen is om in de 5e klasse uit te gaan komen en dan met veel eigen 'jeugd' weer trachten om hoger op te komen. Het plezier moet terug en de druk moet verminderen.  Men hoopt binnenkort met meer nieuws hierover te komen. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!