Sponsors

Wie houdt de teampagina bij?

13 september 2022 10:15


Zoals je wellicht weet hebben we een mooie website waar we behoorlijk wat mee kunnen. De website is gekoppeld aan de GOOI App die je op je telefoon kunt installeren. Zodoende zie je al het GOOI nieuws wat we brengen het eerst, kun je het wedstrijdprogramma inzien én eventueel alle uitslagen. Alles gebeurt 'real-time' dus eigenlijk mis je niets en ben je met de App helemaal 'up-to-date'! Meer apps heb je niet nodig. De site biedt ook de mogelijkheid om teampagina's bij te houden. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld fotomateriaal wat tijdens de wedstrijd geschoten is dat je kunt plaatsen en ook een wedstrijdverslag kun je daar delen. Op de teampagina ook alle informatie over het te spelen wedstrijdprogramma.

Wij zijn druk bezig om, zoals dat zo mooi heet,  de teampagina's te configureren. Daarbij bedoelen we dat we bijvoorbeeeld de trainingsdagen en tijden invoeren, hoelang de speelduur is van je wedstrijd is en hoelang de pauze is. Dat is allemaal per leeftijdsklasse verschillend. Dat alles vormt het team op de site. Wedstrijdverslagen en foto's uploaden kun je zelf doen en dat is ook best leuk om te doen. Het kost wel wat tijd. Je moet er even voor gaan zitten maar als het er eenmaal opstaat kun je het met iedereen delen ook.
Vind je het leuk om de teampagina bij te houden of weet je iemand die dat wel wil doen, laat het ons dan weten. Op zich is het allemaal heel eenvoudig en hoef je echt geen verstand van computers te hebben. Wij zijn dagelijks op de club aanwezig en kunnen het zo laten zien.
Mochten er ouderavonden komen dan zal ik kijken of ik tijdens die sessies wellicht even wat kan laten zien en misschien mensen kan enthousiasmeren om iets met de teampagina te doen. Hopelijk creëert het nog meer betrokkenheid.
Laat het maar weten en schiet mij aan!

Humphrey Saalberg
06 51329762
(Webmaster SC 't GOOI)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!