Sponsors

Geslaagd kader: Voetbal is nooit meer hetzelfde!

14 april 2017 8:45


In de maanden maart en april 2017 was de cursus voor startend kader olv docent Jan Reurings. Diverse enthousiaste trainers en belangstellenden van onze pupillenteams hadden zich hiervoor aangemeld.

Het werd een heerlijke cursus, waar vragen aan de orde kwamen van: Wat is voetballen? Hoe is (voetbal)gedrag van de kinderen? Wordt er gevoetbald? Wat hebben de kinderen geleerd? Prachtig om te zien hoe onze trainers groeiden onder begeleiding van topdocent Jan Reurings. Voetbal is nooit meer hetzelfde!, aldus Jens Noorman, een van de cursisten

De vierde avond werd afgesloten met mooie woorden van Jolanda Osendarp van de werkgroep opleidingen, overhandiging en tekening certificaten en een drankje. De felicitaties voor de geslaagde trainers! Gefeliciteerd, mannen:
Jens Noorman, Janick Appeldoorn, Eric van Voorst, Albert de Wit, Joost van der Hoogte, Donavan de Groodt, Edwin Melis en Hans Scholtes.

Met dank aan aan de oefengroepen JO9-4M, JO9-5G, MO11-2, 3 en 4, Peter voor het extra vroeg openen op ons complex en Dirk Veldhuizen voor de diploma's.

Prachtig om te zien na de geslaagde start vorig seizoen, wat de cursus nu weer losmaakt. Er komt nog veel meer! In de maand mei gaan de vervolgcursus starten en de bijeenkomst voor KNVB-opgeleiden. In de maand juni zal een kaderavond plaatsvinden voor alle trainers, coaches en leiders van onze club.

Werkgroep opleidingen: Jolanda Osendarp, Arjaan Hamel, Manon Berndsen, Jan Reurings, Olga Lundgren


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!