Sponsors

Ton Distelvelt gestopt als voorzitter SC ’t Gooi.

20 april 2017 8:45


Met ingang van heden zie ik mij genoodzaakt mijn functie als voorzitter bij de SC ‘t Gooi per direct neer te leggen. Een en ander heeft te maken met de privé omstandigheden waarin ik mij op dit moment helaas bevind. Dit verlangt een 100% inzet om deze omstandigheden te kunnen keren. Dat mijn functioneren bij onze club hier onder leed moge duidelijk zijn, ik ben niet volledig inzetbaar en ben dan ook van weinig toegevoegde waarde voor onze vereniging. Het spijt mij dat ik op deze wijze het bijltje erbij neer moet leggen maar zie geen andere uitweg op dit moment.

Het mag duidelijk zijn dat deze beslissing mij niet in de koude kleren gaat zitten, immers ik laat collega bestuurders achter met een onverwacht probleem, en dat met een al minimale bezetting maar het kan op dit moment gewoonweg niet anders. Ik hoop en vertrouw erop dat jullie dit bestuur zullen steunen met het vele werk wat hen nog te wachten staat en hoop dat er snel een invulling gegeven kan worden aan de vacante posities binnen dit bestuur.
Ik bedank een ieder in het in mij gestelde vertrouwen in mijn korte bestuurstijd en wens mijn collega bestuurders snel een volledig bestuur toe.

Sportgroeten
Ton Distelvelt

Toelichting bestuur:
Dit bericht hebben wij enkele dagen geleden van Ton ontvangen. Teleurstellend allereerst voor Ton zelf; immers in zijn functie als voorzitter had hij nog vele plannen en voornemens, maar uiteraard respecteren we zijn besluit volledig.
We wensen hem alle succes !.
Ook voor het bestuur teleurstellend aangezien we als team goed op elkaar aan het inspelen waren.

In de bestuursvergadering van gisteren 19 april, hebben we e.e.a. besproken.
Vice voorzitter Jan Willem Hoogendoorn zal tot uiterlijk eind van dit seizoen waarnemen als voorzitter. De door Ton ook a.i. bezette portefeuille Technische Zaken (TC) zal door bestuurders Jaap Hofman en Jouke Verbeek tijdelijk worden waargenomen.
Het is de intentie van het bestuur om voor de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering (juni a.s.; datum wordt binnenkort gepland) alle vacatures in het bestuur ingevuld te hebben.
Voor de volledigheid betreffen dit per heden de volgende functies:
Voorzitter, bestuurslid TC, bestuurslid Sponsoring, bestuurslid Communicatie en bestuurslid Algemeen.
Vragen of suggesties kunnen uiteraard met de bestuurders besproken worden.

Namens het bestuur van SC ’t Gooi: Florentina Hofman, Egbert Jan Boertien, Jaap Hofman, Jouke Verbeek, Jan Willem Hoogendoorn.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!