Sponsors

Geslaagde Ajax-training bij SC 't Gooi!

28 april 2017 12:15


Woensdag 26 april kregen 7 talenten van onze club, 4 trainers en 3 medische staf een bijzondering training van de staf van Ajax-vrouwen. Samen met de 3 andere clubs, die samenwerken met Ajax vrouwen: Blokkers, Buitenveldert en Overbos. Het werd een geweldige en leerzame ervaring.

Onze voorzitter JW Hoogendoorn opende de middag met prachtige woorden. De felicitaties voor Ajax trainer Ed Engelkes, die genomineerd is voor Rinus Michels Award. De beïnvloeding van de samenwerking. Want alle 4 de samenwerkende clubs zijn de race voor de titel of promotie: Buitenveldert in de topklasse, Blokkers kampioen in de 2e klasse zondag, Overbos nacompetitie zondag, SC 't Gooi in de race voor kampioenschap 2e klasse zaterdag.

Vervolgens nam Ajax-trainer Ed Engelkes het woord. Prachtig om zijn achtergrond en ervaring te horen. Wat heb jij er voor over? Wat is jouw motivatie? De trainers kunnen je hierbij helpen! Hij stelde de staf van Ajax voor.

Gevolgd door een heerlijke Ajax-training. De speelsters werden getraind door Benno Nihom (volgend seizoen hoofdtrainer Ajax Vrouwen), Eva Blewanus (warming-up) en Ajax-speelsters, Betsy Hassat en Davina Philtjes. De keepers kregen een speciale training van Kees Kalk. De trainers werden begeleid door Ed Engelkes. De medische staf door Eva Blewanus.

Aan deze geweldige activiteit hebben de volgende Gooiers aan deelgenomen:
Speelsters: Julia Legerstee, Tessa Reijnders, Lois Reinsma, Iris Govaert, Dyanne Verkuil, Yannan Driessen en Melissa Nijdam. Trainers: Ben Roelofs, Gerard Ruijgt, Mike Visser en Stephan van Buuren. Medische staf: Yolande Valkenhoff, Jasper van der Pijl en Linda van de Bunt.

Dank aan Ajax voor het mooie kijkje in de keuken Top!!  Dank Floor Hofman en Ingrid van den Hazel voor opening kantine. Dank Manon Berndsen voor de foto's.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!