Sponsors

SC ’t Gooi : MIJN club (3) 11 januari 2018

11 januari 2018 21:15


“MIJN club” is mijn, in principe, 2-wekelijkse bulletin. Voor de lezers: het is niet “MIJN club” maar “ONZE club” maar als je dit leest wil ik graag het gevoel versterken dat het “JOUW club” is; en dus als je dit leest wordt het voor jou weer “MIJN club”. Behalve wat algemene communicatie gaat het vooral over onze VRIJWILLIGERS, het bestaansrecht van onze vereniging!!.

Door omstandigheden is het de afgelopen 1,5 maand niet gelukt mijn bulletin, bestemd voor JULLIE club, te schrijven. Heel veel zaken hebben de afgelopen weken op het bordje van bestuur en kaderleden, JULLIE vrijwilligers, gelegen. En soms moet je nu eenmaal prioriteiten stellen.

Allereerst natuurlijk wens ik iedereen een geweldig mooi en gezond 2018 toe. Maar dat kunnen we elkaar allemaal persoonlijk wensen op onze NIEUWJAARSRECEPTIE op zondag 14 januari a.s. aanvang 14.00 uur. En op deze dag is er een extra reden om naar Berestein te komen. Er is een geweldig bezet MO 16 toernooi, waarbij de TOP van Nederland aanwezig is. Kortom, ik verwacht elke Gooier a.s. zondag ! Aanvang toernooi 10.30 uur en prijsuitreiking rond 16.00 uur.

Ook belangrijk dat inmiddels de agenda en uitnodiging voor de ALV op vrijdag 2 februari 2018 gepubliceerd is, inclusief een uitnodiging voor iedereen die bij SC ’t Gooi betrokken is. Zoals eerder gemeld hebben we deze vergadering, oorspronkelijk gepland vlak vóór de kerst, wat moeten verschuiven. Dat heeft niets te maken met onze financiën; onze penningmeester Egbert- Jan Boertien gaat een fraai financieel verslag 2016/2017 toelichten aan jullie met een mooi positief resultaat. Ook het lopende seizoen verloopt op dat gebied volgens planning. Er zijn niet veel verenigingen die de afgelopen jaren zwarte cijfers hebben geschreven. De vertraging had meer te maken met nader overleg over onze bestuurssamenstelling; dat is ook een belangrijk onderwerp, waar we op de ALV aandacht aan besteden. En natuurlijk leggen we op de ALV als bestuursteam ook verantwoording af over gevoerd beleid, ontwikkelingen en plannen. Dus: zie de agenda maar vooral maak gebruik van de uitnodiging.

Ik was de afgelopen week op Malta waar ons Vrouwen 1 team een tweetal oefenwedstrijden speelde tegen het Nationale team van Malta !!. Geweldige trip, met ook sportief prima resultaten. De 1e wedstrijd verliep in de 1e helft wat moeizaam en bij rust was de stand 0-4. In de 2e helft, zeker nadat de ervaring van Olga Lundgren in de strijd werd gebracht, kwam ’t Gooi terug tot 2-4 en met enig fortuin had er zelfs meer in gezeten. De 2e wedstrijd heb ik helaas niet meer kunnen zien omdat ik vanwege familieomstandigheden eerder moest terugreizen. Maar een 1-1 gelijk spel is formidabel en er had zelfs winst in gezeten.

SC ’t Gooi hoort op de FIFA ranking en nu dit mooie succes doorzetten naar de zware competitie in de 1e klasse. Pet af voor vrijwilligers Fred van der Laan, Jaap Hofman en alle anderen die deze trip mogelijk maakten. En dat geldt vooral voor de speelsters van ons vrouwenteam. Met het geweldige kerstdiner en een bingoavond hebben ze veel centjes zelf opgehaald. Overigens moeten alle Gooiers – behalve de aanwezigen- zich wel schamen voor de slechte opkomst bij de bingo !!! Volgende keer een volle bak !!

Dus dat over een aantal TOP Vrijwilligers; ik stel er nog enkelen aan u voor:
- Voorzitter : vacant
- Voetballen : vacant
- Communicatie : vacant
- Algemeen : vacant

Ja, daar kan ik dus niet veel meer over zeggen behalve dat ik hoop dat in één van de volgende bulletins ik deze vrijwilligers uitgebreid aan jullie kan voorstellen.

Jan Willem Hoogendoorn, voorzitter a.i.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!