Sponsors

Patrick Dik Hoofd Jeugd Opleiding SC ‘t Gooi

16 maart 2018 9:00


Met veel genoegen kunnen wij bekend maken, dat Patrick Dik in het aanstaande seizoen 2018/2019 Hoofd Jeugd Opleiding wordt van het SC ’t Gooi. Het betreft een contract voor één seizoen, doch partijen staan een structurele langere samenwerking voor ogen. In die functie is hij verantwoordelijk voor de jeugdopleiding bij zowel de jongens als de meisjes.

Deze stap sluit ook goed aan bij de in het Beleidsplan van SC ’t Gooi opgenomen professionalisering van de jeugdopleiding en de vereniging.
Het contract werd vandaag door beide partijen getekend.


Patrick Dik – 52 jaar en woonachtig in de Meern – heeft een belangrijk verleden bij SC ’t Gooi. Heeft vanuit de jeugdopleiding bij de vereniging in het 1e team gespeeld en heeft daarna als prof gespeeld bij Ajax, FC Utrecht, NAC en Berchem Sport in België. Thans is hij in vergelijkbare functies actief bij PVCV uit Vleuten.
De komende maanden zal Patrick zich bij SC ’t Gooi samen met het overig voetbalkader al bezig houden met de voorbereidingen voor het seizoen 18/19.
Het 1e team bij de vrouwen komt uit in de KNVB 1e klasse zaterdag; het 1e team mannen zal komend seizoen in de KNVB 4e klasse zaterdag uitkomen.

Namens het bestuur SC ’t Gooi

Jan Willem Hoogendoorn                 Jouke Verbeek
Voorzitter a.i./ secretaris                  Bestuurder Voetballen
Telefoon 06-5354 6871                     Telefoon 06- 2118 0962
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!