Sponsors

Bijzondere voetbalervaring JO12-1M in Spanje!

5 april 2018 0:00


Vandaag zijn 14 meisjes weer terug in hun normale leven gekomen. Ze hebben 5 dagen lang mogen genieten tijdens het Copa Jordi toernooi in Spanje. Slapen in een echt sporthotel, voor elke wedstrijd een transfer per bus vanaf het hotel naar de velden van Top Ten.

Ondanks dat de mannelijke deelnemers van dit toernooi in hun eigen land eerste divisie spelen zijn deze toppers de uitdaging aangegaan en hebben ze het respect van alle toeschouwers afgedwongen. Gewoon blijven knokken hoe groot, hoe sterk en hoe oud de tegenstanders ook waren. Er waren veel leermomenten tijdens de diverse wedstrijden maar ook ontwikkelingen van de diverse speelsters waren opvallend.

Maar naast dat toptrainster Myrthe en ik graag de meiden op een hoger niveau willen laten voetballen is ons grootste doel om deze meiden een ervaring mee te geven waar ze op latere leeftijd met een glimlach op terug kunnen kijken. Het bezoek aan Camp Nou, lopen over de Ramblas, ijsje eten in de haven van Barcelona, bijwonen van de opening van het toernooi compleet met het Wilhelmus, avondzwemmen, eieren zoeken & BBQ'en bij de villa van de ouders, potje rugby op het strand en natuurlijk de nu al populaire bonte avond en nog vele ander dingen maken de afgelopen dagen een herinnering met een sterretje.........

Als je 1 van de meiden op weg naar het vliegveld haar medaille ziet kussen en knuffelen weet je dat dit uitje alle moeite dubbel en dwars waard was.

SC 't Gooi Liona #droomvoetbalreis #meisjesmeteenmissie #wanneergaanweweer

De foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!