Sponsors

VOETBAL MOEDERS PROSECCO TOERNOOI

2 mei 2018 23:15


Afgelopen jaar ging tijdens de derde helft het dak eraf. Ruim 200 vrouwen die eerst een toernooitje af hadden gewerkt, werden tijdens de prijsuitreiking overladen met door sponsors beschikbaar gestelde prijzen. Was jij er vorig jaar niet bij? Op 11 mei zal het 3e VOETBAL MOEDERS PROSECCO TOERNOOI weer worden georganiseerd.

Het begon ooit als een grap! Naarmate het toernooi vorig jaar dichterbij kwam schaarden zich veel sponsors, omdat ze het idee; 'een voetbal moeders toernooi', bijzonder leuk vonden . Zij wilden daarom graag hun naam eraan verbinden en de goodybag met hun producten vullen.Het is uitgegroeid tot het grootste Voetbalmoeder Event van Nederland. Op vrijdag 11 mei strijden maar liefst 22 clubs met in totaal ruim 240 vrouwen om de winst, om vervolgens na het toernooi verwend te worden met Prosecco, een kaasplank én Live Muziek.

Aan het eind van het toernooi ontvangen alle vrouwen de felbegeerde goody bag…….met deze goody bag ontvangen alle vrouwen een maand gratis sporten in een sportschool, maken ze kans op een zilveren ring, leren tas, haarverlenging en vele andere leuke cadeautjes en kortingsbonnen.

Voor de prijzen en de inhoud van de goody bag is een heus sponsorteam aan de gang gegaan met als resultaat de volgende sponsoren:

Nash Music, Sportrevalidatie Hilversum RTT by Ellen, Heidi Nails & Lijf Beauty, De Gitaarleraar, Case Nelle Marche, Tifo, Alcina, Body Shop, Kleding Enz, Christine Le Duc, Run2Day, Filipes Barbershop, De Helden van Hilversum, Kegel Voetbalschool, Snackline Gijsbrecht, De Schiettent, Liona, De Otter, Skin Laser Clinic, Marjoleins Bloemenboetiek, Praktijk Bink, Chanodet, Juwelier Kroon, Céstbon, Chocolaterie Quatro Saison, Wessels Zeist, Rijschool Zwaving, Sportschool Burning Heart, IJssalon Buongusto, De Vorstin, Millenium Kappers, Kings IJssalon, Muziekschool Robberts, Jo Artist & Relations, Speelpakhuis, Centipede en er volgen er nog een aantal.

Kortom vrijdag 11 mei 'BE THERE' voor een leuke pot voetbal maar dan wel afsluiten met Prosecco, kaasplankjes, muziek, zang & dans!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!