17 mei 2018 16:00

De jongens waren vooraf erg gespannen, maar hadden er absoluut zin.
Kreten als: 'laat maar komen' waren dan ook duidelijk in de kleedkamer hoorbaar.
Zaterdag 12 mei was het D-Day voor SC 't Gooi JO 19-1.

De beloftes begonnen de wedstrijd sterk, kregen kans op kans maar de bal wilde er maar niet in.
Na 20 minuten waren er zeker 4 100% kansen om zeep geholpen.
Maar dan weet je het wel, tegenstander EDO krijgt 1 kans en sta je gelijk met 0-1 achter.
Gelukkig waren onze jonge toppers niet onder de indruk van die achterstand en zeker niet van de tegenstander.
Zij maakte dan ook al snel gelijk en nog in de 1e helft stond er 3-1 op het scorebord.
Tijdens de theepauze werd er al geroepen; "Zo wat kan ons nog gebeuren".

De 2e helft deed EDO er echter een schepje bovenop, maakte het 't Gooi knap lastig.
Onze jongens kregen gaandeweg de wedstrijd ook steeds meer last van de warmte.
EDO werd alsmaar sterker, de 3-2 was al gauw een feit.
Het zal toch niet!
Ja hoor, ook de 3-3 werd snel daarna binnengeschoten.
Dit is niet goed voor je hart sprak de coach tegen de supporters.
Maar bij SC 't Gooi loopt gelukkig topper Pim rond, hij had er al 2 gemaakt in de eerste helft.
Begint in de laatste minuut een solo, passeert 3 man en schiet de bal snoeihard tegen de touwen, 4-3.
Wat een ontlading.
EDO was gebroken, wat in de eerste helft een gemakkelijke wedstrijd bleek te zijn, werd uiteindelijk toch een echte bekerwedstrijd.

Alle lof voor EDO, sportieve ploeg en ze hebben knap gestreden.
Uiteindelijk heeft 't Gooi verdiend gewonnen, op na de Finale tegen Strandvogels die Victorie met 5-0 heeft verslagen, dus maak je borst maar nat mannen.

Op zaterdag 2 JUNI speelt sc 't GOOI JO19-1 uit tegen Starndvogels JO19-1