Sponsors

Terugblik 'Voetbal Moeders Prosecco Toernooi 2018'

18 mei 2018 9:00


Voor wie het is ontgaan, was er de vrijdag voor Moederdag het inmiddels traditionele 'Voetbal Moeders Prosecco Toernooi' bij sc 't Gooi. Het werd voor de derde keer gehouden en ook dit keer was het weer een daverend succes.

22 teams uit alle delen van het land streden om de prijzen in hun poule bij het grootste Voetbal Moeders toernooi van Nederland. Het ene team was fanatieker dan het andere team, maar dat er gestreden werd was wel duidelijk. Ruim 250 vrouwen + aanhang genoten van een prima  toernooi dat tot in de puntjes was georganiseerd. Van douchegel en deodorant in de kleedkamer, voor alle dames, tot live entertainment tijdens de derde helft.


Maar wat dacht je van een aantal te gek ogende mannen die de Prosecco en de kaasplanken aan alle teams presenteerde.


De spelers en de aanhang, eigenlijk niemand uitgezonderd, waren laaiend enthousiast op de manier waarop er tijdens het toernooi is uitgepakt.

De derde helft,  voorafgaand aan de prijsuitreiking, werd opgeluisterd door zanger Bryan Stricker. Na de prijsuitreiking was het de beurt aan zanger Johan Kettenburg.

Omdat het Prossecco toernooi sponsors te over had ging ieder team, winnend of niet, met een prijs naar huis. En last but not least, ...... met een Goody Bag vol met  kortingsbonnen en gratis producten van de plaatselijke middenstand.

Jolanda Osendarp, initiatiefnemer van dit Prosecco toernooi, tezamen met een hoop enthousiastelingen die haar hebben geholpen en bijgestaan, kunnen terugkijken op een fantastisch toernooi en kijken nu al uit naar het toernooi volgend jaar!

Bekijk hier de foto's, geschoten door Arthur de Nie van www.admprofo.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!