Sponsors

VROUWEN 1 nacompetitie? & onze kampioenen!

24 mei 2018 14:45


VROUWEN 1 hebben zich door een overwinning op WARTBURGIA 2 verzekerd van handhaving in de 1e klasse. Maar er ligt misschien meer in het verschiet,...... een periode titel, dat recht geeft op de nacompetitie en bij winst ....... hoofdklasse. Ze moeten dan aanstaande zaterdag 26 mei winnen van RKHVV 2. Daar gaan ze bij op bezoek. De wedstrijd begint om 12:00 uur!

De eerste Gooi kampioenen hebben zich aangediend. Vrouwen 2 o.l.v.  Fred en Sven van der Laan, Ingrid Masmeijer en Gerrit Floor, versloeg afgelopen dinsdag sv Ouderkerk en is niet meer in te halen door concurrent Altius die 2e staat.
Aanstaande zaterdag 26 mei de laatste wedstrijd thuis tegen Altius hetgeen dus een formaliteit is.  Volgend jaar acteert  Vrouwen 2 in de 3e klasse!Nog een kampioensteam! De MO19-2 o.l.v. Marcel Brouwer en Michel Nijdam zijn kampioen geworden in de 2e klasse. Zaterdag 19 mei sleepten ze in een spannende wedstrijd de titel binnen tegen Altius MO19-1 (uitslag: 3-2).Het winterkampioenschap smaakte naar meer, vandaar dat ze in het tweede bedrijf ook als beste uit de bus zijn gekomen. Dubbel feest dus!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!