Facebook Toestaan Niet toestaan

VROUWEN 1 pakt draad weer op!

8 oktober 2018 9:15

Frans Schouten

Na de nederlaag van afgelopen week tegen CSW was het zaak om de 3 punten tegen RVVH 2 te pakken.De wedstrijd begon voor ons heel slecht. Reeds in de 2e minuut scoorde RVVH2 de 0-1. Na deze mokerslag herstelden we ons goed en kregen we diverse kansen.In de 18e minuut werd het 1-1. Met een geweldig afstandsschot van zeker 35 meter scoorde Tess Linnekamp over de keepster van RVVH heen de gelijkmaker. Roos Knibbeler schoot de bal uit een pass van Dagmar Rebel in de handen van de keepster.

Na een fout van een verdedigster van RVVH schoot Emma van der Laan de bal tegen de keepster. Een schitterend schot van Veronique Ziellemans werd even schitterend door de keepster van RVVH over de lat getikt. Even later een solo van Veronique, maar het schot wordt door de keepster gestopt. In de 28e minuut wordt het dan toch 2-1. Een pass van Britt Kettenburg komt bij Tess Linnekamp terecht, die vervolgens de bal langs de keepster in het doel schiet. Een lange bal van Julia Hofman op Tess Linnekamp, maar een ingreep van de keepster voorkomt een doelpunt. Een schot van Roos Knibbeler gaat net naast het doel.

Op een schot van Veronique Ziellemans voorkomt de keepster met een goede ingreep een doelpunt. Ook in de 2e helft was het eenrichtingsverkeer het doel van RVVH.In de 64e minuut werd het 3-1. Een voorzet van Emma van der Laan werd door Tess Linnekamp binnengeschoten. Een hatrick voor Tess.In de 74e minuut wordt het 4-1. Uit een pass van Renee Fung A You gaat Tess de zestien in en wordt vervolgens gevloerd. Strafschop. Britt Kettenburg  schiet de bal onberispelijk binnen. In de 84e minuut wordt het 5-1. Een schitterende actie van Julia Hofman waarbij ze langs vier speelsters van RVVH slalomde, de bal doorgeeft naar Britt Kettenburg,die de bal langs de keepster in het doel schiet.

Een pass van Veronique Ziellemans op Tess Linnekamp, een goede redding van de keepster op het schot van Tess voorkomt de 6-1. Een inzet van Britt Kettenburg belant via de keepster op de buitenkant paal. Uiteindelijk wordt het in de 89e minuut alsnog 6-1. Een hoekschop van Veronique komt bij Claudia Broere, via het been van Claudia komt de bal voor de voeten van Julia Hofman terecht, die de bal vervolgens binnenschiet. Na de snelle tegentreffer hebben we vervolgens de hele wedstrijd gedicteerd. Een dik verdiende overwinning waardoor we nu weer op de 3e plaats staan.