Facebook Toestaan Niet toestaan

SC’t Gooi VR3 – TOV VR1 (5-0)

13 december 2018 14:30

Daar TOV in eerder stadium geen elftal op de been kon krijgen hebben we de wedstrijd verplaatst naar vanavond. Na afgelopen zaterdag te hebben verloren van onszelf(de oude voetbalwet als je de kansen niet verzilverd doet de tegenstander het )probeerde ik vanavond als coach het team wat scherper te zetten daar ik vond dat ik daar als coach afgelopen zaterdag tekort in geschoten was.

Tsja dan sta je voor de wedstijd het een en ander te vertellen wetende dat dit team veel ervaring heeft en als team heel goed begrijpen wat er van ze verwacht word.
Vanavond eindelijk met alle speelsters van vrouwen 3 compleet(oeps, vergeten teamfoto te makenJ).

TOV dat aantrad met een jong team wat m.n. in de voorhoede veel snelheid had.
Toch waren de eerste kansen voor ’t Gooi maar werden wederom niet verzilverd, tot Lisanne de bal opeiste en een mooie combinatie aanging en vervolgens wist te scoren.
Uiteindelijk was dat meteen de ruststand.
In de rust nog wat aanwijzingen o.a. houd het veld klein door sneller aan te sluiten en dat werd in de tweede helft goed opgepakt.
Al gauw werd de 2-0 gescoord door Nikki en vervolgens 3-0 Charlotte,4-0 Charlotte en 5-0 Nikki.
Wat zaterdag niet lukte ging vandaag wel scoren, verdienste van het hele team het maakt niet uit wie er scoort ,uiteindelijk word er door het collectief kansen gecreëerd en gelukkig ook afgemaakt.
Daphne en Nicole voelde zich niet echt lekker en bleven de tweede helft aan de kant, wel omgekleed want mocht het nodig zijn dan stonden ze klaar(ook dat is karakter, TOP).
Onder uitstekende leiding van scheidsrechter Humprey en grensrechter Kayleigh die het geweldig goed leidde werd de sportieve wedstrijd uiteindelijk gewonnen door ’t Gooi.
Als coach kan ik zeer tevreden terugkijken op een mooie wedstrijd waar een ieder goed haar taken uitvoerde en als team bleven spelen.
Dank voor Lisette en Luka die fantastisch speelde en vooral dank aan de scheidrechter Humprey die de wedstrijd prima aanvoelde en er voor zorgde dat het een wedstrijd bleef die niet stuk gefloten werd.
TOV die een goede jonge ploeg heeft dank voor de sportieve wedstrijd en wij hopen dan ook dat jullie nog veel punten zullen halen.