Sponsors

Voetbalmoeders Prosecco Toernooi VOLGEBOEKT!

11 januari 2019 21:45


De aanmelding voor het VMPT (Voetbalmoeders Prosecco Toernooi) startte op 1 januari en binnen een week hadden zich 24 teams aangemeld. De organisatie hoefde daar geen moment een belletje voor te plegen. Op 10 MEI 2019 zal het complex omgedoopt worden tot een groot feestterrein. Een feest waar het gaat om mee te doen aan het grootste Voetbalmoedertoernooi van Nederland. Een nog groter feest wordt de derde helft!

Voor de 4e keer wordt het VMPT gehouden en worden vrouwen in de watten gelegd. Menigeen kijkt er nu al naar uit. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de aankondiging dat het er weer aankomt, deed de harten van teams die eerder hebben meegedaan, sneller kloppen.
Wat zal er dit jaar in de 'goody bag' zitten. Welke sponsors staan er nu te dringen om iets in de 'bag' te mogen stoppen.
Ieder jaar een nog mooier gevulde 'goody bag', met in de derde helft absolute topartiesten en nog mooiere mannen die de Prosecco en kaasplanken overhandigen aan alle teams.

Net zoals voorgaande jaren zal ook nu weer het dak eraf gaan en blijken dames niet alleen goed te kunnen voetballen maar ook uit volle borst me te kunnen zingen met muzikale kaskrakers die de zanger de kantine in slingert. Op de foto met de adonissen, ....... welke moeder wil dat nu niet.

Mis het dan ook niet, .... het leukste en briljantste toernooi van Nederland!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!