Sponsors

Prachtig winterstopprogramma voor selectie VROUWEN

18 januari 2019 10:45


De selectie vrouwen olv Jaap Hofman en Gerard Ruijgt is al enkele weken in training in het nieuwe jaar. De technische staf is versterkt met assistent Frans Schouten. Welkom terug Frans! Fijn dat je er weer bij bent. Daarnaast staan teammanagers Danny Versteeg, Fred van der Laan, arts Linda van de Bunt, assistent-scheidsrechter Tim Hoogendoorn weer klaar voor de selectie, uitkomend in de landelijke eerste klasse en de beloften in de derde klasse.

Ter voorbereiding op de competitie, die hervat wordt op zaterdag 9 februari, staan er 2 mooie wedstrijden op het programma voor de vrouwenselectie.

Zaterdag 19 januari 2019 wordt er aangetreden tegen eredivisionist Excelsior / Barendrecht. Excelsior / Barendrecht staat momenteel achtste in de Eredivisie. De wedstrijd begint om 12.00 uur bij Barendrecht. Zaterdag 26 januari wordt er geoefend tegen hoofdklasser Klarenbeek. Aanvang 14.00 in Klarenbeek.

Met als hoogtepunt het trainingsweekend! Vorig jaar was het een onvergetelijke trip naar Malta, dit jaar gekozen voor Duitsland. Enkele jaren geleden gingen de vrouwen een aantal jaar naar Winterberg. Ditmaal wordt er verbleven in Sauerland. Voor dit trainingskamp zijn niet alleen de selectie, maar ook het derde, de veterinnen en de Voetbalmoeders uitgenodigd. Prachtig initiatief. Op vrijdag 1 februari staat het vertrek gepland. Zondagmiddag 3 februari keert de groep huiswaarts.

Zaterdag 9 februari wordt de competitie hervat uit tegen Lyra 1. Het tweede mag uit tegen koploper Kadoelen 1.

Veel succes en plezier met de voorbereiding en tweede seizoenshelft! Tot langs de lijn!


SC't GOOI SELECTIE VR

EXCELSIOR/BARENDRECHT

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!