Facebook Toestaan Niet toestaan

SC 't GOOI - SPORTING '70: Anouk te Nuijl Queen of the Game

4 november 2019 22:15

Beide ploegen betraden het veld met deze week de pupil van de week, de 8jarige Loes van der Zwan, speelster van de JO10-1G.Een schot van Sporting’70 gaat naast het doel.Pass van Anouk te Nuyl op Vienne Jansen, Vienne legt terug op Anouk, het schot van Anouk belandt in de handen van de keepster van Sporting. Een speelster van Sporting breekt door, maar een ingreep van Julia Hofman voorkomt een achterstand. ij een aanval van Sporting wordt de bal overgeschoten.

Op een dieptebal van Sporting voorkomt keepster Lisette Houthuijzen met een goede ingreep een achterstand. Op een schot van een speelster van Sporting redt keepster Lisette met de voet. Een kopbal uit een corner van Sporting gaat naast het doel. Een schot van Esmee Budike belandt in handen van de keepster. Bij een aanval van Sporting wordt de bal ingeschoten, de speelsters juichen al, de scheidsrechter geeft in eerste instantie doelpunt, maar op advies van de grensrechter komt hij alsnog terug op zijn beslissing. Geen doelpunt.

Een vrije trap wordt door Sporting naast geschoten. In de rust wordt Vienne Jansen vervangen door Lotte Smit. Uit een corner van Julia Hofman kopt Esmee Budike de bal over het doel. In de 51e minuut verlaat Fleur Breyer geblesseerd het veld en wordt vervangen door Sonja de Bruin. Een schot van Sporting gaat over het doel. Een lange bal van Sonja de Bruin bereikt Anouk te Nuyl, maar een ingreep van de keepster van Sporting voorkomt een doelpunt. Een vrije trap van Julia Hofman in de uiterste hoek dreigt binnen te vallen, maar met een uiterste krachtsinspanning met de voet weet de keepster van Sporting een doelpunt te voorkomen. Uit een hoekschop van Sporting voorkomt keepster Lisette Houthuijzen met een redding in twee instanties een doelpunt van Sporting. Een bal door het midden van Sporting schiet door, keepster Lisette weet de situatie te klaren.
Dan aan de andere kant een enorme kans voor Lotte Smit, vrij voor de goal, maar door snel uitkomen van de keepster van Sporting, schiet Lotte de bal tegen de keepster aan. Een vrije trap van Julia Hofman belandt naast het doel. Dan lijkt de wedstrijd op 0-0 te eindigen, maar in de 92e minuut wordt het alsnog 0-1 voor Sporting. Een afstandsschot van Sporting belandt in het doel. Wel zuur zo in blessuretijd te verliezen. Ondanks dat wij ook deze middag wel weer kansen hebben gehad, moet je gewoon heel eerlijk stellen, Sporting was de betere ploeg en hebben daarom ook naar mijn mening verdiend gewonnen. Rest nog te vermelden dat deze middag The Queen off The Game Anouk te Nuijl geworden is.
As. zaterdag om 15.00 uur spelen we thuis tegen Sportclub Monster.