Facebook Toestaan Niet toestaan

SC 't GOOI 1 boekt hele mooie overwinning

3 februari 2020 19:15

Onder aanvoering van trainer Ed Otten, nam SC 't GOOI 1 drie punten uit Baarn mee naar Hilversum. Een hele nuttige overwinning , want de punten hebben ze nodig, willen ze een beetje kunnen aansluiten bij de middenmoters in de 3e klasse. Aanstaande zaterdag komt VVZ op bezoek. Die staan op 19 punten uit 14 wedstrijden. Als die pot gewonnen wordt, kan het naar boven toe nog leuker worden.

Dit schreven de 'bladen' over de wedstrijd;

Voetbal Hilversum (Facebook):

SC 't Gooi heeft door een mooie overwinning op Baarn weer meer lucht.
Mooie goals, er werd keihard, een echter teamprestatie. Op enkele momenten na maakte het zij het zichzelf nog lastig maar al met al een dikverdiende overwinning of niet trainer Ed Otten?
Want gezien de wedstrijd zijn de 3 punten terecht toch?
'Zeker, vooral het eerste half uur hebben wij de wedstrijd gedomineerd, goede teamdoelpunten gescoord. Door de juiste vechtlust en wil om te winnen waren we de betere op het veld en verdiende deze overwinning volkomen.
Helaas in mijn ogen onnodig de tegendoelpunten weggeven, maar het enige wat telt is de drie punten'.
Een mooie teamprestatie dus?
'Inderdaad, dit geeft weer meer zelfvertrouwen en met een goed gevoel naar volgende week'.
Dank je Ed voor de reactie.

De Gooi en Eemlander:
In ’regiopoule’ 3C namen Baarn en ’t Gooi het meest doelpuntrijke affiche voor hun rekening. Na zeven doelpunten trokken de bezoekers uit Hilversum aan het langste eind: 3-4.

„Ja, het was een mooi wedstrijdje”, lachte Ed Otten. De trainer van ’t Gooi doelde daarmee met name op het eerste half uur, want de Hilversummers vlogen in Baarn uit de startblokken. Dankzij treffers van Sercan Ozturk, Michael van der Schagt en Nordin Benhammou ging ’t Gooi na een half uur al met 0-3 aan de leiding. Baarn-trainer Tom Gesgarz zag het met lede ogen aan. „We werden overklast, zowel voetballend als in de duels.”

De spectaculaire eerste helft was daarmee nog lang niet voorbij, want de ruststand werd bepaald op 2-4. Ozturk scoorde zijn tweede van de middag, maar dankzij treffers van Manu Neto Gomes de Almeida en Jan Willem Peek kwam Baarn nog voor rust terug in de wedstrijd. Toch gingen de punten ’gewoon’ mee naar Hilversum, want de 3-4 van Sjoerd Reefman viel pas in de blessuretijd.

Het AD:
SV BAARN moest in de jacht op lijfsbehoud thuis zijn meerdere erkennen in middenmoter 't GOOI. De veelgeplaagde equipe van coach Tom Gesgarz stond na een half uur al met 3-0 achter. Manu Neto Gomes de Almeida en Jan-Willem Peek beperkten de schade voor rust (2-4). Pas in blessuretijd maakte linksback Sjoerd Reefman de 3-4. ,,'t GOOI  was gewoon iets beter dan wij", gaf Gesgarz onomwonden toe. Het uitvallen van middenvelder Balthasar Crucq (gebroken vinger) vormde een extra smet.