Hoofdtrainer SC 't Gooi vrouwen 1 seizoen 2020/2021 - SC 't Gooi

Hoofdtrainer SC 't Gooi vrouwen 1 seizoen 2020/2021

Hoofdtrainer SC 't Gooi vrouwen 1 seizoen 2020/2021

26 maart 2020 11:45


Aan het eind van seizoen 2018/2019 heeft het bestuur Voetballen aan Jaap Hofman te kennen gegeven dat het huidige seizoen zijn laatste seizoen zou zijn. Jaap is de afgelopen zeven jaar hoofdtrainer van het eerste vrouwenelftal geweest en juist deze lange tijd, trainer op 1 team, heeft het bestuur doen besluiten om een nieuwe trainer te zoeken voor VR1. Jaap is de afgelopen zeven jaar een fantastische hoofdtrainer geweest. Daarvoor was Jaap twaalf jaar jeugdtrainer. Jaap heeft een geweldige staat van dienst bij de vereniging en is de grondlegger van het huidige succesvolle vrouwen- en meisjesvoetbal bij SC ’t Gooi.

Hij heeft er met zijn team voor gezorgd dat er nu landelijk eerste klasse wordt gespeeld. Daarnaast heeft Jaap ook jarenlang een bestuursfunctie vervuld. Omdat de ervaring en expertise van Jaap van groot belang is voor de vereniging en voor de toekomst, hoopt het bestuur dat Jaap actief verbonden blijft aan het vrouwenvoetbal binnen de vereniging en de verdere ontwikkeling daarvan.

René Tuinman, bestuurslid Voetballen, is op dit moment met mogelijke kandidaten in gesprek. Bij dit selectieproces wordt de speelstersraad van VR1 nadrukkelijk betrokken. Zodra er concreet nieuws is, zullen wij met nadere berichten komen. 


Bestuur SC 't Gooi

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!