En de wereld draait door….. - SC 't Gooi

En de wereld draait door…..

En de wereld draait door…..

29 maart 2020 21:30


COVID-19 houdt ons allemaal in de greep. We hopen echt dat jullie allemaal gezond zijn en blijven én dat de Corona maatregelen jullie niet in de problemen brengen. We respecteren de genomen maatregelen omdat ook wij de gezondheid van onze leden boven alles zetten. Maar we snappen hoe vervelend het voor jullie is om je sport nu even niet meer te kunnen beoefenen. Niet trainen, niet spelen en het moeten doen zonder de sociale contacten op de club.

En de wereld draait door . . . .
Velen van jullie worden financieel geraakt door de maatregelen. Dat geldt in het bijzonder voor ondernemers en dus ook voor onze sponsoren. Jullie dragen onze club een warm hart toe en daarom willen we juist in deze zware tijden laten weten dat we jullie graag steunen. Mochten wij met onze druk bezochte socials iets kunnen betekenen om jouw bedrijf op één of andere manier onder de aandacht te brengen bij onze leden neem dan contact op met onze bestuurder sponsoring Guus Aalbers.

En de wereld draait door…..
Het complex is dan wel dicht, maar dankzij de video calls zijn de diverse commissies en bestuursleden druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2020-2021.
Ook de tweewekelijkse bestuursvergaderingen (zie foto) gaan dankzij deze video calls gewoon door. Daardoor zitten we gelukkig goed on the case en kunnen we anticiperen op de gevolgen van het Corona virus. Mocht u vragen hebben aan één van onze bestuurders………bezoek dan onze website voor de juiste emailadressen.


En de wereld draait door . . . . .
De club heeft de hekken moeten sluiten en dat heeft gevolgen. Niet kunnen trainen en spelen natuurlijk, maar ook geen omzet in de kantine. We hebben stil gezet wat we stil kunnen zetten, maar veel kosten lopen gewoon door. Niemand weet hoe lang dit allemaal gaat duren, dus kunnen we ook niet zeggen hoe groot de gevolgen straks zullen zijn. Maar zonder extra hulp zullen de financiële gevolgen heftig zijn. Penningmeester Paulus heeft in verschillende scenario's de gevolgen voor de club in kaart gebracht. Dat heeft ons als bestuur doen besluiten om de gemeente Hilversum, de KNVB en het NOC/NSF om hulp te vragen. NOC/NSF en KNVB hebben inmiddels steun toegezegd al weten we nog niet hoe dat eruit gaat zien. Gelukkig heeft de overheid voor elke sportclub €4.000 noodhulp toegezegd en dat is een lichtpuntje in deze donkere tijden.
Daarnaast staan we in contact met onze collega clubs hoe zij met deze financiële tegenslagen omgaan. We proberen uit alle macht om de financiële gevolgen voor de club zo klein mogelijk te houden.
En de wereld draait door . . . .

Hoe het verder gaat weten we niet, wanneer het slot van de hekken mag, wat de KNVB gaat beslissen over de competitie, ....allemaal onzeker. Zo gauw we meer weten horen jullie dat van ons. Maar voorlopig staat de wereld even stil op het Kininelaantje nummer 9.

Stay home, stay safe, beat Corona

Namens het bestuur
Jolanda Osendarp (voorzitter)
SC t Gooi

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!