Informatie TRAININGEN vanaf 29 APRIL - SC 't Gooi

Informatie TRAININGEN vanaf 29 APRIL

Informatie TRAININGEN vanaf 29 APRIL

26 april 2020 12:45


Hallo jongens, meisjes en ouders,
Het is jullie wellicht niet ontgaan dat we weer heel voorzichtig de voetbaltrainingen mogen aanvangen. Er is met betrekking tot de coronamaatregelen en de versoepeling daarvan aangaande het sporten, onderscheid gemaakt in onderbouw 05 t/m 012 (pupillen/jeugd t/m 12 jaar) en de bovenbouw 013 t/m 019 (junioren vanaf 13 jaar t/m 18 jaar). Er kan op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond worden getraind. Op zaterdagmorgen (2 en 9 mei) zijn er vrije trainingsmogelijkheden waar je aan kunt deelnemen. Daarover later meer! Er is een alternatief trainingsschema samengesteld, die loopt tot 20 mei. Het kan namelijk zijn dat sporten, in ons geval voetballen, verder wordt versoepeld. Dat wordt uiterlijk 13 mei bekend gemaakt. Wij zullen daar dan eventueel op inhaken en het schema daar waar nodig op aanpassen.

In de leeftijdsgroep t/m 12 jaar betekent het dat de spelers geen afstand hoeven te bewaren en dus vrijelijk kunnen trainen en voetballen. In de leeftijdsgroep 13 t/m 18 jaar is de voorwaarde van 1,5 meter afstand tot elkaar van toepassing. In die leeftijdsgroep is trainen vanwege de afstand die in acht moet worden genomen, helaas gehouden aan deze beperking. Dus geen schouderduw, geen duel om de bal, geen sliding en zo. Voor deze leeftijdscategorie is er een aangepast traingsprogramma. Voor de goede orde en duidelijkheid, je traint in het team waar je dit seizoen in uitkwam.


Vanaf WOENSDAG 29 APRIL worden de trainingen hervat!
Omdat het onderhoud aan de de natuurgrasvelden door de gemeente Hilversum vervroegd is gestart, is het niet mogelijk om op de natuurgrasvelden te trainen. Alle trainingen worden dan ook afgewerkt op het kunstgrasveld.
Onderaan dit bericht kun je het trainingsschema openen!

Houd je aan de maatregelen die SC 't GOOI hanteert!
We zetten ze even op een rij;
- De kantine en de kleedkamers zijn gesloten. Er wordt een toilet gelegenheid
  aangewezen.
- Het complex is gesloten voor ouders en toeschouwers (daarover later meer)
- Neem je eigen bidon mee en drink daar alleen uit.
- Volg...voor, tijdens én na de training, de aanwijzingen op van trainer(s) en/of leider(s)!
- SC 't GOOI zorgt voor desinfecterende middelen die je voor en na de training kunt
  gebruiken.  Wij adviseren de kinderen wel om zelf ook desinfecterende gel mee te
  nemen, voor het  geval je bij het verlaten van het complex die vergeet te gebruiken!
- Voor de junioren vanaf 13 jaar, houdt 1,5 meter in acht, voor, tijdens en na de training.
- Na de training direct naar huis en daar douchen
- Ben je niet lekker, verkouden of heb je koorts, .... BLIJF THUIS!

Corona_maatregelen.jpg

Op zaterdagmorgen 2 en 9 mei zijn er open trainingen voor spelers t/m 12 jaar. De training is van 9:30 tot 10:30 uur. Als je daar aan wilt deelnemen dan kun jij je via de volgende link aanmelden: 
https://www.sc-tgooi.nl/1042/aanmelden-open-zaterdagmorgen-training/

IMG-20200426-WA0000.jpg

Voor alle trainingen, zowel op de doordeweekse avonden als ook op zaterdagmorgen geldt dat het niet toegestaan is om als ouder(s) of toeschouwer(s) naar de verrichtingen van de kinderen te kijken. Wij adviseren de kinderen om op de fiets/bromfiets te komen of dat de ouders de kinderen brengen (kiss & ride). Als de kinderen met de auto worden gebracht dan kunnen ze bij de ingang worden afgezet. Vrijwilligers van SC 't GOOI staan dan klaar om de kinderen op gepaste afstand naar het voetbalveld te begeleiden. Na de training zullen ze dan onder begeleiding weer bij de uitgang worden gebracht en wachten daar tot ze worden afgehaald. 

Er is een speciaal 'Corona Protocol Trainingen' door SC 't GOOI geschreven. Dit protocol is bindend en opgesteld mede op basis van informatie door KNVB en NOC/NSF verkregen.

Wij wensen alle deelnemers een gezond en veilig voetbalplezier toe! 

Corona Protocol Trainingen

Trainingsschema 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!