1e OPEN ZATERDAGMORGEN TRAINING GROOT SUCCES . 9 MEI 2e training toegevoegd! - SC 't Gooi

1e OPEN ZATERDAGMORGEN TRAINING GROOT SUCCES . 9 MEI 2e training toegevoegd!

1e OPEN ZATERDAGMORGEN TRAINING GROOT SUCCES . 9 MEI 2e training toegevoegd!

2 mei 2020 14:00


Op zaterdag 2 mei organiseerde SC 't GOOI voor pupillen t/m 12 jaar een ochtendtraining. Deze training was, na aanmelding via de website, voor iedereen toegankelijk. Een team van vrijwilligers ving de kids op en top trainers gaven voetballes. Naast jongens en meisjes van SC 't GOOI waren er ook jongens en meisjes van Victoria, Olympia en Altius van de partij. Moe gestreden kwamen ze om half 11 het veld af en met een zakje chips als dank, werden ze opgehaald door paps of mams. Een aantal hele stoere kids waren op de fiets gekomen. De training werd afgenomen conform de corona maatregelen, zoals die nu voor sporten in teamverband geldt. In de leeftijdsgroep t/m 12 jaar betekent het dat spelers geen afstand hoeven te bewaren en dus vrijelijk kunnen trainen en voetballen.

Zaterdag 9 MEI zijn er weer trainingen! Vanwege de grote belangstelling lassen we een tweede uur in van 11:00 tot 12:00 uur. Op 9 mei kan er alleen nog ingeschreven op de training die van 11:00 tot 12:00 uur gehouden wordt.   

Opgeven kan via onze website www.sc-tgooi.nl ... klik op 'aanmelden zaterdagmorgen training' en vul het aanmeldingsformulier in.
Als je op de volgende link klikt, dan kom je er ook: https://www.sc-tgooi.nl/1042/aanmelden-open-zaterdagmorgen-training/

IMG-20200502-WA0006.jpg

Tijdens de zaterdagmorgen training zijn er maatregelen getroffen om de veiligheid van de kinderen en trainers zo goed mogelijk te garanderen.
We benoemen de maatregelen even: 

 • - De kantine en de kleedkamers zijn gesloten. Er zijn toiletvoorzieningen aangewezen.
  - Het complex is gesloten voor ouders en toeschouwers
  - Neem je eigen bidon mee en drink daar alleen uit.
  - Volg...voor, tijdens én na de training, de aanwijzingen op van de vrijwilligers!
  - SC 't GOOI zorgt voor desinfecterende middelen die je vóór de training moet
 •   gebruiken.  Wij adviseren de kinderen/ouders wel om zelf ook desinfecterende gel mee
 •   te  nemen, en die na de training te gebruiken!
  - Na de training direct naar huis en daar douchen
  - Ben je niet lekker, verkouden of heb je koorts, .... BLIJF THUIS!

Open_training_9_mei-2.jpg

Voor de training geldt dat het niet toegestaan is om als ouder(s) of toeschouwer(s) naar de verrichtingen van de kinderen te kijken. Wij adviseren de kinderen om op de fiets te komen of dat de ouders de kinderen brengen (kiss & ride). Als de kinderen met de auto worden gebracht dan kunnen ze bij de ingang worden afgezet. Vrijwilligers/trainers van SC 't GOOI staan dan klaar om de kinderen op gepaste afstand naar het voetbalveld te begeleiden. Na de training zullen ze dan onder begeleiding weer bij de uitgang worden gebracht en wachten daar tot ze worden afgehaald. 

Er is een speciaal 'Corona Protocol Trainingen' door SC 't GOOI geschreven. Dit protocol is bindend en opgesteld mede op basis van informatie door KNVB en NOC/NSF verkregen.

Wij wensen alle deelnemers een gezond en veilig voetbalplezier toe! 

Corona Protocol Trainingen
(Dit protocol is geschreven t.b.v. de doordeweekse trainingen als ook voor de open zaterdagmorgen trainingen!)

Aanmeldingsformulier via de site:
https://www.sc-tgooi.nl/1042/aanmelden-open-zaterdagmorgen-training/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!