Sponsors

Transfernieuws Vrouwen Selectie

12 februari 2021 12:00


SC 't Gooi is volop bezig om bij de senioren het seizoen 2021-2022 voor te bereiden. Bij de vrouwen selectie zal er een compleet nieuw kader komen om de beoogde ambities te kunnen realiseren. Ook is er gezocht naar nieuwe speelsters om het team te versterken. Inmiddels zijn er 4 nieuwe vrouwen aangetrokken en wij zullen wekelijks een nieuwe speelster introduceren. We beginnen met de uit België afkomstige Gianduja Vandeuren. In België is zij beter bekend als Gigi Vandeuren.

Gianduja Vandeuren beter bekend als Gigi, komt uit België, ... om precies te zijn Antwerpen.  Zij is 17 jaar en heeft o.a. gespeeld bij Lierse SK, Topsportschool bij de Yellow Flames (red: opgestart vanuit Voetbal Vlaanderen) , KVC Westerlo en bij DVC Eva’s tienen. Zij is zelf ook nog bezig met straatvoetbal. Ze geeft training aan kinderen die zich verder willen ontwikkelen in het voetbal, bij StreetSoccerBelgium .

Gigi_Vandeuren.jpg

Naast het veldvoetbal speelt ze ook zaalvoetbal. Ze is begonnen met zaalvoetbal in een heren competitie. Daar stond ze haar mannetje. Ze is gevraagd om bij Futsal Project Aarschot te spelen. Daar heeft ze een half jaartje gespeeld om daarna bij FP Halle Gooik (hoogste niveau van zaalvoetbal) haar zaalvoetbal carrière voort te zetten. Tot op heden speelt ze nog steeds bij FP Halle Gooik. Ze is een paar keer geselecteerd geweest voor de Nationale Ploeg Futsal Dames 1 en de Nationale Ploeg U15 (veldvoetbal)!

SC 't Gooi is er bijzonder trots op dat Gigi voor de vrouwen selectie heeft gekozen en die het komend seizoen gaat versterken. Wij wensen haar daarbij heel veel succes!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!