Sponsors

LUCAS VAN DER SNEL Trainer Vrouwenselectie SC 't Gooi

27 februari 2021 21:30


Voor onze vrouwenselectie zijn we afgelopen maanden druk geweest, om voor het komend seizoen weer een goed kader neer te zetten. De komende weken zullen we de diverse nieuwe kaderleden bekend gaan maken. We trappen af met de nieuwe trainer, Lucas van der Snel. In hem hebben wij een trainer gevonden met dezelfde ambitie die ook SC 't Gooi graag wil uitdragen. We hebben Lucas om een reactie gevraagd over zijn nieuwe uitdaging bij SC 't Gooi. Een eerste kennismaking;

Afgelopen 4 seizoenen ben ik trainer geweest bij Saestum, eerst voor 1 seizoen trainer van de MO17 en nu het 3e seizoen als trainer van de MO19. Een mooie club met een prachtige historie, waar ik heel fijn gewerkt heb met de talenten in de jeugd. Daarnaast ook op zondagen talenten van verschillende clubs uit diverse regio's getraind . Van daaruit het idee geopperd om een Regioteam Utrecht op te richten voor talentvolle meiden vanaf 16 jaar.  Dit Regioteam heb ik afgelopen zomer samen met Stephan van Buuren opgericht. Helaas hebben we vanwege Corona weinig kunnen trainen met deze mooie groep.

Lucas.jpg

Na een aantal gesprekken met Jolanda Osendarp en Bibeane van Buuren zijn mijn indrukken bij SC 't Gooi heel goed. Er zijn clubs die pretenderen én uitdragen een topsportklimaat en professionalisering uit te voeren, maar waar dit niet van de grond komt. Bij SC 't Gooi merk ik dat de mogelijkheden en kansen groter zijn dan elders. Ik was eerlijk gezegd in eerste instantie verbaasd, maar zie nu dat de flow gepakt is door het bestuur om ook echt de stappen te zetten die nodig zijn.

De vrouwenselectie brengen waar deze hoort, zie ik als een prachtige uitdaging! We gaan het doen! We gaan het komend seizoen voor het hoogst haalbare in de 1e klasse. Plezier, discipline en goed voetbal hoort samen te gaan en van daaruit zullen we talenten binden aan de club en door laten stromen naar waar de meiden zelf hun ambitie leggen. SC 't Gooi, ... een springplank laten zijn voor talenten die richting BVO en buitenland willen moet je als club en staf stimuleren en steunen!

Ik kijk er naar uit om met de talenten van het huidige Vrouwen 1, regionale talenten, een jonge en ambitieuze selectie neer te zetten in het Hilversumse. In dit kielzog de promotie bewerkstelligen van vrouwen 2 , ..is een must in de ontwikkeling als club. Ook met vele  talentvolle jeugdteams gaan we een mooie toekomst tegemoet. De bodem is gelegd.

Nogmaals dank voor de fijne ontvangst op deze club en hoop jullie allemaal snel te zien op dit mooie complex! 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!