Sponsors

Transfernieuws Vrouwen Selectie (2)

3 maart 2021 15:00


Zoals eerder gemeld, is SC 't Gooi volop bezig om het seizoen 2021-2022 voor te bereiden. Wij hebben afgelopen week de nieuwe trainer van de Vrouwen Selectie, Lucas van der Snel, geïntroduceerd. Eerder hebben wij de uit België afkomstige Gianduja (Gigi) Vandeuren aan je voorgesteld. De volgende spelers die de weg naar SC 't Gooi hebben gevonden zijn Nicole - en Pascalle Daams. Twee zussen die als twee druppels op elkaar lijken. Dat klopt ook want ze zijn een tweeling.

 

Allereerst Nicole:
Nicole Daams is 17 jaar jong en heeft de afgelopen drie seizoenen bij Saestum gevoetbald. Op haar zesde begon ze bij VV Zeewolde en daar voetbalde zij altijd tussen de jongens. Daarnaast heeft ze ook een aantal jaren bij de KNVB gespeeld. Ze heeft heel veel leuke momenten beleefd aan het voetballen, zoals kampioenschappen, wedstrijden voetballen tegen BVO’s en ze heeft meegedaan aan internationale toernooien.

Tweeling_1.jpg        Tweeling_2.jpg

        Nicole Daams                                   Pascalle Daams

Ze hoopt bij SC ‘t Gooi nog veel meer leuke momenten te beleven en samen met het team voor het kampioenschap te gaan.

Haar tweeling zus Pascalle is,  logischerwijs, ook 17 jaar jong. Zij begon op haar zesde met voetballen. Ook zij voetbalde met jongens en heeft ook een aantal jaren voor de KNVB (zwolle) gevoetbald. Op haar 14e maakte ze de overstap naar SV Saestum, waar ze 3 seizoenen heeft gevoetbald. Nu, op haar 17e, de overstap naar SC 't Gooi. Ze kijkt uit naar een heel plezierig volgend seizoen!

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!