Sponsors

Gezocht: Medewerker(s) wedstrijdsecretariaat/wedstrijdzaken

12 maart 2021 10:30


SC 't Gooi draait op volle toeren en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. Mochten versoepelingen het toelaten dat de dit seizoen nog een klein beetje kan worden gespeeld, dan kunnen we alvast warmdraaien voor het nieuwe seizoen. Ook wij bij SC 't Gooi zijn er heel even uit geweest en zullen de draad dan weer snel moeten oppakken. Ondanks het feit dat 't Gooi over heel veel vrijwilligers beschikt hebben we hier en daar toch wel wat pijnpunten. 't Gooi groeit, zeker bij pupillen en jeugd, uiteraard is dat een goede zaak. Het neemt echter wel met zich mee dat we meer handjes nodig hebben om alle wedstrijden straks in goede banen te leiden. Om die reden zijn we op zoek naar versterking op het Wedstijdsecretariaat en bij Wedstrijdzaken.

VACATURES

vrijwilliger wedstrijdsecretariaat (v/m)
Het wedstrijdsecretariaat is dé belangrijkste schakel om op zaterdagen wedstrijden in goede banen te leiden. Op ons wedstrijdsecretariaat ontvang je leiders van thuisspelende teams als ook van de bezoekende clubs. Daarnaast ontvang je scheidsrechters en trainers. Als medewerker van het wedstrijdsecretariaat informeer je leiders en scheidsrechters in welke kleedkamer ze zitten en op welk veld ze spelen. Dit doe je op basis van een door wedstrijdzaken opgesteld schema. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hierin een paar uur in de ochtend willen assisteren óf een paar uur in de middag.

vrijwilliger wedstrijdzaken (v/m)
Wij zijn tevens op zoek naar vrijwilligers die wedstrijdzaken op zich willen nemen. Wedstrijdzaken plant o.a. de indeling van de velden op basis van door Sportlink aangeleverde informatie over alle te spelen wedstrijden én je plant de indeling van de kleedkamers. Dat geldt voor zowel competitiewedstrijden als ook voor vriendschappelijke wedstrijden.

Naast het indelen van velden en kleedkamers, stelt wedstrijdzaken ook wekelijks de scheidsrechters aan. Dat wordt gedaan op basis van voorhande zijnde scheidsrechters en in overleg met de  scheidsrechterscommissie. Wedstrijdzaken is ook het contact naar clubs ingeval wedstrijden door plotselinge weersomstandigheden of om andere redenen zijn afgelast. 

Vind je het leuk om, eventueel in team verband, het wedstrijdsecretariaat en/of wedstrijdzaken te ondersteunen of wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het algemeen, stuur dan even mail aan; vrijwilligers@sc-tgooi.nl

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!