Sponsors

Transfernieuws Vrouwen Selectie (4)

26 maart 2021 12:45


Het gaat maar door met 'nieuwe' aanwas voor de vrouwen selectie. Dit alles om een mooie start te kunnen maken van het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen dat hopelijk vanaf september weer zal worden afgetrapt. Aangezien SC 't Gooi niet stil zit en bouwt aan de toekomst van de Mannen - en Vrouwen Selecties, zonder de overige teams te kort te willen doen overigens, introduceren we weer een nieuw lid voor de Vrouwen Selectie. Ook zij heeft eerder bij SC 't Gooi geacteerd en komt weer terug op het oude nest; Zoë Daselaar is haar naam.

Zo_Daselaar.jpg  Zoë Daselaar

 

Zoë Daselaar heeft het afgelopen seizoen bij Saestum gespeeld. Daarvoor heeft ze een aantal jaren bij 't Gooi gespeeld. Ze heeft prachtige herinneringen aan de toernooien in Denemarken en Engeland en kijkt er naar uit om zich weer bij SC 't Gooi aan te sluiten.  'Het zijn mooie en ambitieuze plannen die in het vooruitzicht liggen, vandaar dat ik besloten heb om terug te keren bij SC 't Gooi, aldus Zoë. 'Maar ik kom niet voor niks, want we gaan natuurlijk wel kampioen worden, althans daar ga ik voor!' zo vervolgt Zoë.

Laten we hopen dat dit gaat lukken. Met de ambitieuze vrouwen die zich inmiddels achter de plannen hebben geschaard, moet er toch een hele mooie basis te vormen zijn, om grote stappen te maken naar ger beoogde succes.

Wij wensen iedereen daarbij uiteraard veel succes.
De komende weken volgen nog meer vrouwen die toe worden gevoegd aan de Vrouwen Selectie. Hopelijk dan ook meer nieuws over de Mannen 1, want ook daar zijn ontwikkelingen gaande.

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!