Sponsors

ZATERDAG 3 APRIL EIEREN ZOEKEN

2 april 2021 10:00


Ofschoon iedereen via de app al geïnformeerd is en het zeker weer een drukke boel gaat worden, nog even een laatste mededeling over deze hele leuke activiteit voor onze kids. Speciale aandacht voor de trainers, coaches en leider!!
Het is een bijzonder seizoen. Niet alleen door Corona. Ook door de fijne flow waar we als club in zitten. Geweldig de groei van onze club en hoeveel activiteiten er zijn. Oa vele onderling wedstrijden, speciale trainingen, 4 tegen 4 toernooien. En dat is mede te danken aan jouw inzet!! Daarom willen we jou van harte uitnodigen op zaterdag 3 april a.s. voor een gezellig samenzijn op ons terras, Corona-proof van 9.30-10.30 uur onder het genot van iets lekkers. Even een keer niet druk met je team. (Geldt ook voor het kader van de Kabouters, onder 8 en 9). Begeleiding voor de kinderen is geregeld.

Deze zaterdag zijn er verder geen jeugdactiviteiten, behalve voor de Kabouters, onder 8 en 9 jaar. Tijdens dit samenzijn zoeken deze kinderen naar de vele verstopte eieren op ons complex.

be84f642-3da4-4e03-8ca5-797f73cca1fd.jpg

We zien je graag! Tot zaterdag.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!