Sponsors

ZATERDAG 12 JUNI: KNVB Oranje Festival bij SC 't Gooi (Update)

3 juni 2021 15:30


INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN! Op zaterdag 12 juni vindt het Oranjefestival plaats bij SC 't Gooi. Het Oranjefestival is een voetbalactiviteit bij 't Gooi, voor zowel niet-leden als onze eigen leden, in de leeftijd 4 tot 12 jaar, in samenwerking met de KNVB. Deze dag zal in het teken staan van het EK dat op 11 juni start. Voetballen, ... als echte Oranjespelers. Het Oranjefestival is een mooi evenement om dit seizoen met zowel bestaande als nieuwe leden af te sluiten. Hierdoor betrekken we als SC 't Gooi de hele regio en sluiten we dit seizoen gezamenlijk af. De voorbereidingen zijn in volle gang en het wordt een echt té gek festival wat je zeker niet mag missen. Trek iets oranjes aan en doe mee!

 

 


Eisenga_2.png

Advertentie


*Oranjefestival bij SC ‘t Gooi*

DE AANMELDINGSTERMIJN IS GESLOTEN !!!!!!

We nodigen alle jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar uit om mee te doen aan het geweldige voetbalfestival. Een dag vol met ‘Oranje’-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. Dit zal plaatsvinden van 9.00 tot 15.00 uur op onze club. Voor de Kabouters geboren in 2016 en 2017 is het van 13.30 tot 15.00 uur. Deelname is gratis

De kinderen mogen vriendinnetjes en vriendjes meenemen, die niet lid zijn van onze club. Ook broertjes, zusjes zijn van harte welkom. Iedereen (leden en niet-leden), die mee wilt doen, mag zich aanmelden via: 
INSCHRIJVING SLUIT MAANDAG 7 JUNI

Oranjefestival_SCtGooi_12juni2021_small.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!